Zilele Portilor Deschise ale Caselor Pasive

Intre 11-13 noiembrie a.c., Cladirile Pasive din intreaga lume isi vor deschide portile, in cadrul evenimentului international Zilele Portilor Deschise ale Caselor Pasive – Passive House Open Days.
Anul acesta, in Romania, in cadrul acestui eveniment, vor fi organizate tururi ghidate pentru Locuinte Pasive din Bucuresti, Targu Mures, Cluj Napoca si Timisoara.

Va invitam sa participati la acest eveniment, pentru a afla ce este si cum functioneaza o casa pasiva. Beneficiarii acestor locuinte vor impartasi din experienta lor, aceea de a locui intr-o casa pasiva, iar arhitectii vor prezenta solutiile tehnice utilizate.

Pentru a participa la unul din aceste tururi, va invitam sa va inscrieti in prealabil: www.asociatiacasapasiva.ro   sau  www.atelier1.ro .

casa pasiva

Cladirile Pasive reprezinta cladiri ce respecta cerintele exigente impuse de Standardul german Passiv Haus, privind consumul redus de energie , confortul termic ridicat si calitatea superioara a aerului interior.

Consumul de Energie al unei Case Pasive este cu 75 – 90% mai mic decat cel al unei Cladiri conventionale.

La ora actuala, in intreaga lume, exista mai mult de 80.000 de cladiri pasive, cu multiple functiuni: de la locuinte individuale, locuinte colective, la cladiri socio-culturale, scoli si gradinite, cladiri de birouri, hale industriale, spatii de retail, sali de sport.

 

 

Comentarile sunt inchise