XGEN Conference – NEXT 100

Conferința XGEN reprezintă un eveniment studențesc organizat de Universitatea tehnică din Cluj-Napoca alături de Fundația Universitas cu sprijinul partenerilor, iar evenimentul are loc în perioada 10-13 mai la sediul universității din strada Dr. Victor Babeș, nr. 62A.

Cuvântul care definește acest eveniment este oportunitate. Mai precis, studenții precum și elevii, au șansa să se afirme în contextul inovațiilor, să asculte prezentările unor personalități din domenii diverse de activitate, sau să participe la concursul de programare de 24 de ore.

Temele care pot fi abordate au în vedere „științele ingineriei”, „matematică și informatică”, „științe economice” precum și „creativitate și inovare”.  Conceptul pe care se bazează evenimentul are în componență următoarea secvență: „Pentru a inspira elevii și profesorii să îndrăznească să îmbrățișeze provocările viitorului.”

Toți elevii și studenții care vor fi prezenți la prezentările personalităților din secțiunea TALKS, sâmbătă 12 mai între orele 14 și 18 vor putea câștiga unul din premiile disponibile la tombola ce va avea loc în cadrul evenimentului. Tombola conține:

  • 12 locuri în tabăra de robotică (nu sunt necesare cunoștințe prealabile);
  • 2 pachete de vacanță pentru a câte două persoane în Maramureșul Istoric, incluzând și o călătorie cu Mocănița pe Valea Vaserului;
  • 3 bilete la UNTOLD.

Echipa XGEN așteaptă toți doritorii să se alăture acestui eveniment deosebit pentru comunitatea din Baia Mare.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.