xBody, locul in care te poti dezvolta in secret

Orice persoana ajunsa in pragul maturitatii cu siguranta doreste sa faca salturi progresive, atat in cariera cat si de ordin personal.

Vorbind intr-un spectru mai larg, in ordin personal se pot evidentia acele schimbari care sa ne puna intr-o postura favorabila, atat in fata celor din jur, cat si a propriei oglinzi din camera.

In cazul in care doriti sa cochetati cu ideea de a avea un corp plin de fermitate si cu o exprimare absoluta, va puteti orienta atentia spre xBody, locul care ofera rezultate rapide si eficiente, fara sa fie nevoie sa va mai ancorati in mersul repetat la o sala de fitness.

xBody

De ce este recomandat sa iti faci abonament la xBody?

La nivelul capitalei fara doar si poate cateva din principalele motive pentru care corpul nostru poate avea de suferit este neglijenta, langa care se adauga programul excesiv de prelungit in munca, viata de familie sau studiile.

A venit momentul sa-i acordam corpului nostru atentia cuvenita, iar un antrenament de doar 20 minute xBody te poate pune in situatia de a scadea masiv formarea bolilor cardiovasculare, de a indeparta celulita sau dupa caz de a conduce spre stimularea si cresterea muschiilor intr-o perioada de timp scurta.

De asemenea, daca doriti sa scapati de kilogramele in plus, dar si sa diminuati durerile de spate, precum si sa va activati intr-un mod cat se poate de natural metabolismul, xBody are raspuns la absolut orice solicitare.

Antrenament bazate pe o tehnologie interesanta

Deseori la o sala de fitness putem intalni exercitii cu dificultate ridicata, iar antrenarea unui numar de greutati prea mari ar putea conduce la ruperea articulatiilor.

Nu este cazul aici, deoarece un antrenament xBody propune un  costum conectat la anumite fire prin care trece o tensiune redusa de curent electric, capabila sa produca contractia muschiilor nostri, in urma unor miscari controlate, sau a unor exercitii de dificultate redusa.

Mai mult decat atat, studiile arata ca la un antrenament xBody se pot arde pana la 500 calorii, de vreme ce in urmatoarele ore dedicate odihnei sau repausului se pot arde alte 1200-2000 calorii, gratie schimbarilor produse in corp de aceste variatii.

Resursele financiare nu vor avea prea mult de suferit

Daca faceti drumul repetat la o sala de fitness,  cu siguranta mai efectuati si alte cheltuieli aditionale pe echipament, surse de hidratare sau alte lucruri specifice.

In cadrul unui pachet de antrenamente xBody totul este oferit de sursa, tot ce va ramane de facut este sa efectuati antrenamentele, care spre surpriza dumenavoastra se afla sub stricta indrumare a unui trainer personalizat.

Preturile incep in jurul sumei de 250 lei, cel mai mic pachet si pot creste exponential, functie de numarul de antremente sau solicitarile dumneavoastra.

Sa nu uitati ca echivalentul a 4-5 antremente xBody la nivelul unei luni, poate inlocui un numar de peste 10-20 sedinte la sala, antrenand concomitent toate grupele de muschi existente la nivel corporal.

Astfel puteti beneficia de o economisire facila in acest caz, mai ales pe finalul acesta de an unde cheltuielile sunt cat se poate de mari.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.