Vrei sa scapi de cearcane? Apeleaza la tratamentul cu REDENSITY II

Cea mai eficienta metoda pentru tratamentul cearcanelor ramine in prezent Redensity II fabricat de Teoxane la Geneva.Este o metoda de tratament a cearcanelor care se recomanda a fi realizata de chirurgi plasticieni cu experienta in domeniu, membri ai Societatii Romane de Chirurgie Estetica sau ai Asociatiei Chirurgilor Plastici din Romania.

dark circle correction-1REDENSITY II ( Teosyal Puresense) este in momentul actual cea mai buna varianta  continand acid hialuronic pentru tratamentul cearcanelor.Este o formula   sinergica 3-in-1 care combina:

-anestezic local ( lidocaina)

-acidul hialuronic (HA) semi-crosslinkat 15mg/g

-complex de restructurare  format din 8 aminoacizi

(glicina,lisina,treonina,prolina,isoleucina,leucina,valina, arginina), 3 antioxidanti (glutation, N-acetil-cisteina, acid alfalipoic) , 2 minerale (zinc si cupru) si 1 vitamina (B6).

Aceasta combinatie  are o activitate higroscopica mica reducand riscul de edem si umflare iar vascozitatea mica permite o difuzie perfecta  la nivelul spatiului in care se injecteaza.

Efectul in tratamentul cearcanelor se datoreaza nu numai umplerii santului ci si fenomenelor ulterioare de restructurare a zonei dupa injectare, fenomen care are loc intr-un interval de 3-6 luni( datorat acidului hialuronic si celorlalti compusi)

Recomandarea Dr.Eugen Turcu , medic primar chirurgie plastica si estetica  la Clinica Zone Medical Estet din Bucuresti este ca injectarea sa fie facuta treptat in doua sedinte spatiate la intervale de 3-6 luni pentru obtinerea unui efect maximal de umplere a cearcanelor. Nu se recomanda injectare unei cantitati mari de acid hialuronic, la nivelul fiecarui cearcan fiind recomandat a se injecta maxim 0,5 ml per sedinta.

Procedura se realizeaza fara anestezie , nu este dureroasa deoarece Redensity II contine si lidocaina.

Recuperarea este rapida si dureaza intre 2-7 zile variind de la caz la caz.

Inaintea unui tratament de corectie a cearcanelor este obligatorie consultatia efectuata de chirugul plastician care va aprecia corect oportunitatea efectuarii acestui tratament.

Pentru detalii si programari consultatii contactati

Dr.Eugen Turcu

Clinica Zone Medical Estet -Bucuresti

Tel 0213340080 ; 0761640626

www.clinicaestet.ro

www.chirurgie-estet.ro

www.estetica-faciala.ro

www.orl-bucuresti.ro

Comentarile sunt inchise