Viziteaza Barcelona impreuna cu Atlass Tourism

Barcelona a devenit una dintre cele mai indragite destinatii din Spania, reusind sa satisfaca toate dorintele oricarui turist care ajunge aici. Acest oras este situat intre mare si munte si reprezinta un echilibru perfect intre traditie si avant-gardism. Barcelona este considerat si cel mai cosmopolit si modern oras din Spania.

Minunatiile Barcelonei se intind si dincolo de granitele orasului deoarece in partea de Nord a acestuia se afla muntele Tibidabo si muntii Pirinei, iar in parte de Sud se intind plaje de nisip foarte lungi.

Atunci cand ajungeti in acest oras minunat aveti la dispozitie foarte multe posibilitati de a va petrece timpul, fiind o destinatie foarte populara. Pentru a ajunge in Barcelona este recomandat transportul aerian, deoarece spre aceasta destinatie opereaza zboruri la preturi foarte accesibile si se gasesc cu usurinta numeroase oferte pentru bilete de avion 2017.

Iata ce se poate vizita in acest oras superb:

  • Stadionul Nou Camp – apartine celei mai renumite echipe de fotbal din lume – FC Barcelona. Se poate face un tur impreuna cu un ghid, tur care include o vizita a vestiarelor, a tunelului, a studioului de televiziune si o vedere panoramica a intregului stadion
  • La Rambla – este considerata cea mai frumoasa strada din Barcelona. Este mai exact un bulevard pietonal ce se intinde de la malul marii si pana la Monumentul Colom din centrul orasului. La Rambla este locul perfect pentru a simti atmosfera vibranta a Barcelonei.
  • La Sagrada Familia – Este punctul de reper al orasului si o constructie iconica a lui Antonio Gaudi. Catedrala este inca in constructie dar atrage zilnic mii de vizitatori, fiind cel mai vizitat obiectiv din Barcelona.
  • Fundatia Joan Miro – este o galerie inovatoare din Barcelona si este situata pe Montjuic. Ea gazduieste o colectie permanenta de picturi si sculpturi.
  • Casa Mila – este o capodopera a lui Antonio Gaudi si este o cladire ondulata aflata pe coltul Passeig de Gracia. Terasa de pe acoperisul acesteia ofera o vedere superba asupra intregului oras.

Daca va doriti sa vizitati acest frumos oras, agentia de turism Atlass Turism va sta la dispozitie cu numeroase oferte si bilete de avion pentru confortul vostru!

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.