VipCarsAutomobile.ro – Descopera noile promotii pentru masini de vanzare second hand

Autoturismul este parte integranta din viata si personalitatea noastra. Pentru a satisface cerintele de achizitie pentru masina perfecta, descoperiti noile promotii pentru achizitie masini de vanzare la preturi incredibil de avantajoase.

Calitatea acestor masini de vanzare second hand este garantata de brandurile acestora care sunt recunoscute pe tot mapamondul datorita faptului ca indeplinesc toate caracteristicile dedicate sigurantei, vitezei si performantei auto.

Masini de vanzare si preturi promotionale pentru numeroase marci auto

Firma VipCars Automobile este un dealer specializat cu o experienta care depaseste multi ani de activitate. In toti anii dedicati simplificarii procedurilor de achizitiei, aceasta firma s-a centrat intotdeauna doar pe cerintele clientilor.

Printre marcile de masini de vanzare pe care compania VipCars Automobile le pune la dispozitia clientilor, se afla o varietate de marci internationale menite sa provoace aplauze din partea celor care le achizitioneaza.

Firma distribuie masini care poarta sigla unor marci celebre, fabricate in Germania.

Ce presupune un program de leasing auto?

Firma VipCars Automobile detine parteneriate cu firme specializate in sisteme de finantare de leasing auto pentru masini second hand si garanteaza finalizarea ofertei de finantare a contractului de leasing in maxim 24 – 48 de ore.

Masinile de vanzare oferite de VipCars Automobile pot fi achizitionate la pretul intreg sau prin sistemul de leasing. Aceasta din urma varianta se poate obtine prin credit bancar sau in sistem de leasing financiar.

Modalitati de achizitie

Firma VipCars Automobile asigura clientilor diverse modalitati de achizitionare a masinii visate care au scopul de a asigura accesibilitate si eficienta pentru fiecare dintre clientii companiei:

 • Metoda contractarii prin leasing sau credit auto bancar ;

 • Modalitate schimbului de masini prin schimb auto ;

 • Metoda achizitionarii la pret intreg a masinii visate.

Avantajele achizitiei de masini de vanzare de la VipCars Automobile

 • Preturi avantajoase si promotii imbatabile ;

 • Garantie de 3 luni ;

 • Revizie tehnica oferita de specialistii calificati ai companiei inainte de achizitionarea masinii ;

 • Conditii de finantare sigure si eficiente cu raspuns in maxim 24 – 48 de ore de la solicitare ;

 • Certificat de buna functionare pentru orice tip de automobil ;

 • Transport in orice oras sau localitate din Romania ; 

 • Masini care promit inexistenta problemelor ascunse ;

 • Date tehnice si caracteristici reale ;

 • Modele variate de masini de vanzare, de la masini de tip break pentru un design spectaculos si unic, pana la masini de tip SUV pentru masini confortabile si incapatoare.

Firma VipCars Automobile ofera siguranta si profesionalism, iar parteneriatele cu firmele experimentate din domeniul leasing-ului auto sunt dovada vie a calitatii de necontestat a masinilor de vanzare.

Dealer-ul auto specializat Leasing Automobile va garanteaza experienta achizitionarii masinii pe care ati visat-o intreaga viata la un pret pe care nicaieri nu-l veti gasi mai mic.

Pentru nelamuri, detalii sau comenzi va invitam sa accesati website-ul:

http://vipcarsautomobile.ro/

Sau sa contactati specialistii VipCars la numarul de telefon:

0743 374 251

VipCars Automobile investeste in autoturisme performante si simplifica la maximum posibilitatile de achizitie pentru toti pasionatii de masini de ultima generatie, la preturi avantajoase.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.