Vino la cursul de manichiura din Timisoara

Stim ca orice doamna si domnisoara care se respecta vrea sa se bucure de unghii elegante si frumoase zi de zi pentru ca intregul look sa fie unul chic si sa atraga atentia celor din jur. Daca si tu te numeri printre persoanele care vor sa isi schimbe cariera sau care vor sa inceapa o noua cariera in domeniul beauty cu precadere in domeniul manichiurii – echipa Janet Nails iti vine in ajutor cu un curs de manichiura pentru incepatoare in Timisoara cu scopul ca tu sa inveti pas cu pas de la profesionisti cum sa dezvolti manichiuri frumoase si elegante.

Acest curs este unul imbunatatit fata de alte cursuri de pe piata, pentru ca am tinut cont de experienta noastra de peste 14 ani in domeniu si am analizat elementele importante ale cursului – astfel am pus mai mult accent pe partile importante si care aduc valoare dar si pe partea practica pentru ca tu sa poti pune usor in aplicare toate elementele teoretice invatate la curs.

Este important sa intelegi ca la cursul nostru de stilist protezist vei fi mereu asistata de trainer cu experienta in domeniu care sa te ajute sa inveti tot ce trebuie pentru ca la finalul cursului sa poti gasi un job de manichiurista si sa poti dezvolta diverse manichiuri.

Acest curs este acreditat de Ministerul Muncii din Romania si are o durata de 100 de ore de curs cu durata de 12 zile si jumatate pe o perioada de 3 saptamani.

Te asteptam cu drag la cursul de stilist-protezist in Timisoara unde vei invata pas cu pas cum sa devi manichiurista profesionista.

 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.