Vin reducerile după Crăciun: cumpărături online istețe și inspirate în 2018-2019 pe GLAMI

Sezonul reducerilor de iarnă e pe cale să înceapă, prilej cu care magazinele online se vor întrece în afișarea și promovarea de oferte atrăgătoare pentru clienți. Orice factor diferențiator poate aduce vânzări mai mari, precum listarea ofertelor pe GLAMI.ro, singurul catalog online de modă din țara noastră.

 

Diferit de orice altă platformă online, GLAMI este singura e-platformă dedicată exclusiv segmentului fashion din România, prin intermediul căreia magazinele online specializate pot primi trafic, respectiv comenzi crescute.

 

Comunitatea iubitorilor de modă și a clienților de calitate

Lansat pe 15 iunie 2017, GLAMI a început cu 20 de magazine online și aproximativ 150.000 de produse listate. La un an și jumătate distanță, peste 150 de magazine și peste 500.000 de produse de la mai bine de 5.500 de branduri se regăsesc online pe platforma cehilor de la InspiGroup.

 

Conceptul de destinație “one-stop-shop în fashion” s-a dovedit a fi atrăgător pentru cumpărătorii online din România datorită combinației unice de conținut, cu o împărțire aparte a produselor pe categorii. Această împărțire a produselor este rezultatul potrivirii automate și a instrumentelor unice brandului GLAMI, pe care acesta le-a adus în România pentru prima dată.

 

Spre deosebire de magazinele obișnuite de fashion, utilizatorul intră pe platforma GLAMI și caută în timp real produse de la diverși vânzători de care e interesat, vânzători care sunt afișați în ordinea preferințelor cumpărătorului. După alegerea unui produs, cumpărătorul este redirecționat direct către magazinul respectiv, unde se încheie tranzacția.

 

Echipa GLAMI vă povestește mai multe despre avantajele prezenței pe www.glami.ro:

 

Ioana Oprea, Marketing Manager:
“GLAMI este mai mult decât o platformă online, este un motor de căutare de articole vestimentare, încălțăminte și accesorii, de modă, care îți știe gusturile. Pentru magazinele online partenere, GLAMI aduce o audiență calificată, crescându-le rata de conversie, peste media pieței, cu costuri minime.”

 

Elena Cobianu, Business Development Manager:
“GLAMI le pune la dispoziție magazinelor online partenere un canal de promovare mult mai targetat și le crește performanțele prin optimizări care pot ajunge să crească vânzările cu peste 50% – 70%.”

 

Un pariu câștigător pentru 2019

Magazinele online de fashion din România, locale sau parte din lanțuri internaționale, se pot înregistra pe GLAMI.ro și astfel pot avea acces la un trafic mai mare și la un număr mai mare de vizitatori interesați de ofertele lor, vizitatori care vor fi convertiți cu succes în clienți. În același timp, au posibilitatea licitării în timp real și de a promova categoriile de interes, în concordanță cu strategiile de vânzări și marketing proprii.

 

România a fost a opta țară în care catalogul online de fashion a fost lansat. InspiGroup, compania-mamă, a crescut de la o echipă de 4 oameni la peste 200 de angajați în 12 țări – totul în doar 5 ani.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.