”Viața Medicală” se relansează într-un nou format

foto: Simona Melnic (stanga) CEO MedicHub si Dorin Chiotea (dreapta) jurnalist si consultant Viata Medicala.

După 30 de ani în care a scris și a fost parte din istoria medicinei din România, revista Viața Medicală apare de azi, la ediția 1.500, într-un format și concept nou.

Săptămânalul – emblemă al lumii medicale a  fost printre primele publicații nou-tipărite în decembrie 1989, continuând tradiția ce a debutat în 1949 cu Muncitorul Sanitar.

În noiembrie 2017, cardiologul Wargha Enayati împreună cu publisherul MedicHub au achiziționat publicația cu scopul de a o consolida și de a-i reconferi valoarea istorica.

Calitatea  și  autoritatea  editorială  rămân  intacte  purtând  girul  marilor  personalități  medicale  ale momentului. Fundamentul este libertatea de exprimare, susținută de profesioniști redutabili ai redacției și de colaboratori de prestigiu. Dar, pe lângă rubricile științifice consacrate, cititorii vor găsi și mai mult emoțiile jurnalismului de clasă. Noutăți. Puncte de vedere diverse. Povești, reportaje, istorie, cultură, interviuri la zi, analize și dosare, toate la cele mai înalte standarde etice. Poziționate într-un design modern, cu fotografii spectaculoase, articolele vor putea fi ușor înțelese și de oamenii obișnuiți.

 

Dr. Wargha Enayati :Pentru mine estențial pentru această revistă este istoria. Pentru mine nu sunt 30 de ani de Viața Medicală, ci sunt aproape 70 de ani de Viața MEdicală. A început în 1949 cu Muncitorul Sanitar. Acum, împreună cu MedicHub îi facem relansarea dar ținând cont de încărcătura istorică de importanța și impactul avut în toți acești ani. Vreau să mulțumesc tuturor medicilor, profesorilor, insituțiilor publice care au contribuit de-a-lungul anilor la editarea acestui ziar, care au lucrat alături de diferitele echipe redacționale. Sper să lucrăm cu toții încă 70 de ani la acest ziar”.

Noul redactor-șef al săptămânalului este Dan Mihalache, un veteran al jurnalismului de Sănătate. Experiența, onestitatea și talentul său reprezintă o garanție pentru misiunea și viziunea publicației, de a crea valoare pentru toți Această transformare radicală îi are în prim-plan pe consultantul editorial Dorin Chioțea, unul dintre cei mai experimentați și cunoscuți jurnaliști din România, având și studii medicale, și pe Gina Chioveanu, un art-director inovativ, de mare clasă.

Viața Medicală își vede cititorii ca pe niște parteneri implicați. Și călătoria nu se va opri aici.

MedicHub este o companie de servicii care are 12 publicații medicale de specialitate în portofoliu, saptămânalul Viața Medicală și o companie de comunicare medicală integrată, cu toate instrumentele de specialitate. De asemenea, platforma digitală MedicHub, poziționată drept locul de întâlnire al lumii medicale este un jucător activ și inovativ în lumea profesioniștilor din Sănătate.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.