Vanzare si service echipamente – Lift Truck Utilaje

Vrei sa cumperi echipamente, utilaje, accesorii si piese de schimb sau ai nevoie de consultanta tehnica si service pentru utilaje din domeniul industrial, silvic, agricol, logistic si constructii? Lift Truck Utilaje este la dispozitia ta

Ce comercializeaza Lift Truck Utilaje:

  1. Lifturi de container cu brate skiploader si cu carlig hooklift

Societatea noastra comerciala este specializata invanzarea de lifturi container montate pe camioane si autoutilitare specializate in transportul de containere. Acestea sunt usor de folosit in industria reciclarii, contructii si demolari, fiind fiabile si eficiente.

  1. Obloane, motoare, pompe si accesorii hidraulice

Obloanele si rampele hidraulice montate pe autovehicule sunt folosite pentru transferul marfurilor de la un autovehicul la altul sau pentru incarcarea si descarcarea de marfuri. Lift Truck Utilaje comercializeaza si motoare hidraulice Sunfab conforme standardelor SAE , ISO si standardul DIN. De asemenea, iti oferim conectori, pompe, motoare, valve, fitinguri, senzori, prize de putere si sisteme de prindere, cu o larga aplicabilitate in domeniul hidraulic. Tot aici gasesti pompe hidraulice, optimizate pentru toate tipurile de aplicatii in 12 dimensiuni diferite, in intervalul de 12-130 cm3, cu o presiune de pana la 400 bari. Oferta de pompe hidraulice cu debit dublu constant SCPD si SLPD cuprinde 10 diferite capacitati de la 20/20 cm3 pana la 76/76 cm3. In plus, Lift Truck Utilaje comercializeaza pompe Sunfab cu debit variabil, cu o capacitate de 62, 92, 112 si 130 cm3.

  1. Platforme si autopropulsate si montate pe autosasiu

Societatea noastra comerciala ofera tuturor clientilor platforme aeriene de lucru la inaltime, montate pe autoutilitare si autocamioane in trei variante constructive, telescopice, articulate si foarfeca, cu inaltime de lucru intre 12 si 28 de metri. Mai mult, aici gasesti platforme tip foarfeca electrice si diesel, utilaje pentru acces si lucru la inaltime si nacele cu brat articulat si telescopic electrice sau diesel.

  1. Utilaje multifunctionale

Lift Truck Utilaje este partenerul tau de incredere cand vine vorba de vanzarea si service-ul pentru stivuitoare telescopice rotative si multifunctionale, incarcatoare si utilaje pentru constructii, agricultura si industria de reciclare.

  1. Macarale auto, forestiere, maritime si pentru reciclare

Ai nevoie de macarale articulate montate pe camioane si autoutilitare, cu o capacitatea de ridicare intre 1- 60 de tone metru? Lift Truck Utilaje iti sta la dispozitie. Mai mult, compania noastra asigura piese de schimb, service si autorizare pentru echipamente de ridicat, dar si carosare camioane cu macarale pentru materiale de constructii. Tot aici, gasesti macarale maritime, de capacitati intre 2-80 tone metru, macarale forestiere montate pe camion (inclusiv atasamente si accesorii specifice exploatarilor padurilor) si macaralele pentru reciclare, pentru sortarea si incarcarea materialelor cu precizie si viteza.

Suna la 021.345.15.16 sau trimite un e-mail la office@lifttruckutilaje.ro si vei beneficia de cele mai bune servicii de pe piata. Compania noastra este specializata in vanzarea de echipamente, reparatii si suport tehnic pentru numeroase tipuri de utilaje multifunctionale, macarale, echipamente telescopice, nacele de lucru la inaltime, obloane hidraulice, cilindri hidraulici si multe altele.

 

 

 

 

 

Comentarile sunt inchise