Valeria Orlando Makeup Artist din Milano si Geta Marin Hair Stylist au prezentat un tribut pentru celebrul fotograf Tim Walker la Bucuresti

Geta Marin Hair Stylist si celebrul makeup artist Valeria Orlando au prezentat un eveniment exclusiv organizat de Geta Marin Hair Academy. După succesul de la New York Fashion Week, hair stilistul Geta Marin a invitat-o pe Valeria Orlando, celebra pentru campaniile sale și colaborările internaționale cu fotografi de renume, cum ar fi Steven Klein si Mario Testino si mari case de moda ca Atelier Versace, Fendi, Salvatore Ferragamo, Parah, Louis Vuitton sau Alberta Ferretti, la acest eveniment în cazul în care a prezentat un tribut pentru renumitul fotograf Tim Walker. Valeria Orlando detine propria linie de produse de machiaj, VOR Make Up, și vrea să se extindă peste tot în lume. Operele Valeriei Orlando au fost prezentate în reviste renumite ca Vogue Italia, Schön Magazine, L’Officiel Magazine si multe altele.

‘’Tim Walker este unul dintre fotografii cei mai talentati pentru mine si am vrut întotdeauna un tribut pentru munca sa uimitoare. Tim Walker nu este doar un fotograf, ci este un artist minunat care știe cum Sto arrivando! transfere emoțiile întregii sale echipe si stie cat de important este setul unui editorial de moda. Operele sale sunt inspiratie pentru artisti ca mine si Geta Marin Hair Stylist și il consider un geniu. Sunt foarte fericita că un stilist de par din România m-a invitat aici pentru un astfel de eveniment frumos, cu un mesaj puternic in spate, cred că Geta Marin este un minunat stilist de par si echipa ei a lucrat foarte mult pentru acest eveniment. ‘’ A declarat Valeria Orlando după eveniment-ul în București, România realizat acum o saptamana la Militari Ballroom Residence.

Geta Marin Hair Stylist a fost membru al echipei Art Hearts Fashion la New York Fashion Week si a lucrat pentru designeri precum Charles & Ron din Malta, Catch Michelle din Londra și multi altii. Ea este hair stilist principal la Feeric Week, cea mai mare săptămâna a modei din Europa de Est și a lucrat cu celebrul model Catrinel Menghia pentru coperta revistei de moda UNICA in timpul festivalului Feeric Fashion Week, în iulie 2015.

”Pentru mine acest moment este foarte important, deoarece întotdeauna am vrut să aibă un invitat special cum ar fi Valeria Orlando în România. Cred că România trebuie să crească din acest punct de vedere È™i vreau să arăt aici o mentalitate diferită. Vreau să continui cu evenimente ca acesta È™i vreau să invit mai mulÈ›i artiÈ™ti diferiÈ›i din întreaga lume aici pentru a crea lucruri frumoase. Munca lui Tim Walker a fost principala sursă de inspiraÈ›ie pentru noi la acest eveniment pentru că noi pur È™i simplu il iubim È™i Valeria Orlando Makeup artist a fost persoana perfecta pentru acest lucru. ‘’ declara Geta Marin.

Adriana Bexa de la MRA Modele Agency, București, a fost modelul acestui eveniment, iar rochiile purtate au fost realizate de către Iza Van Dee. Evenimentul a fost prezentat într-una dintre cele mai frumoase locuri din București, Militari Residence Ballroom, Sala Paris - http://www.militariresidenceballroom.ro/.

Poze: Attachment

Sponsorii principali au fost

VOR Makeup http://vormakeup.com

Wella România Produse profesionale pentru par http://www.professionalbrands.ro

Bueno Bia Extensii https://www.buenobia.ro/categorie-produs/extensii-de-par-natural-clip-on/extensii-clip-on-de-lux

Amarula România | Heinrig Distribution http://www.heinrig-distribution.com

Crama Bauer http://www.cramabauer.com

Myra Postolache

International Designer Lead and Media Coordinator

Fashion PR | Media Production Agency

www.thesecretcodeoffashion.com

P: +39 3463561061

Comentarile sunt inchise