Vacanta romantica de Dragobete cu BDV Rent a Car

Luna februarie, numita si luna iubirii este dedicata in totalitate sarbatoriri dragostei dintre doua persoane. Aceasta sarbatoare reprezinta momentul oportun pentru ca ficare cuplu sa isi declare iubirea in cele mai inedite moduri si diferite cadouri. Unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care il puteti ogeri este organizarea unui vacante surpriza pentru partener.

O vacanta romantica intr-un alt oras este o idee buna deoarece va puteti bucura impreuna de o noua aventura, departe de casa, unde va puteti relaxa in intimitate. Este si o buna oportunitate de a vizita un locuri noi alaturi de persoana iubita. Ne-am gandit sa va propunem cateva orase perfecte pentru o vacanta romantica:

  1. Sighisoara

Este un oras mic, medieval care are o atmosfera aparte in care va puteti pierde. Atractia principala a orasului o prezinta cetatea medievala dar si restaurantele clasice in care va puteti bucura de o cina perfecta cu preparate traditionale.

  1. Sibiu

Atmosfera medievala predominanta se regaseste in fiecare colt al orasului datorita obiectivelor turistice care s-au pastrat. Este un oras plin de istorie si cultura in care va puteti bucura de plimbari lungi si romantice alaturi de partener urmate de o cina romantica sub clar de luna.

  1. Brasov

In luna februarie orasul este ideal pentru vacantele in doi deoarece puteti opta pentru o seara romantica in restaurantele care au o vedere spectaculoasa asupra intregului oras. Plimbarile printre stradutele intortocheate si prin Piata Sfatului va va aduce aminte de o vreme demult apusa care creeaza o atmosfera de poveste.

Firma BDV Rent a Car va ofera masini de inchiriat Cluj, ideale pentru o vacanta romantica cu ocazia sarbatorii Dragobete. Ofera cadou o vacanta romantica si sarbatoriti iubirea voastra intr-un loc special!

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.