Vacanta de vis in Grecia cu Atlass Tourism

Insulele din Grecia sunt destinatii perfecte pentru petrecerea unor vacante de vis, inconjurati de peisaje coplesitoare, ape azurii, plaje fine si cu preparate grecesti delicioase. Turisti din intreaga lume aleg ca destinatii de vacanta aceste insule, aici existand peste 2000 de insule, insa doar aproximativ 200 sunt locuite.

Atlass Tourism a pregatit pentru voi o serie de informatii utile despre cele mai frumoase insule grecesti:

  1. Santorini

Este o insula care cucereste inima fiecarui turist cu peisajele deosebite si cu atmosfera incredibila. Turistii care ajung aici se intreaba mereu cum poate fi o insula atat de perfecta, cu o mare de un albastru clar, case vopsite cu un alb imaculat si aranjate de flori de diferite culori. Santorini se gaseste in Marea Egee si este formata in urma unei eruptii vulcanice.

  1. Zakynthos

Este insula despre care se spune ca ar fi fost preferata zeilor Artemis si Apollo, datorita peisajelor superbe si a zilelor insorite. Se afla in Marea Ionica, la 300 km de capitala Atena. Aici puteti descoperi o multitudine de peisaje incredibile, de la muncti cu paduri de conifere si pana la plaje largi si pesteri spectaculoare.

 

  1. Mykonos

Este una dintre cele mai scumpe destinatii din Grecia, insula fiind comparata deseori cu Ibiza datorita vietii de noapte de aici. Cei mai multi dintre cei care aleg aceasta insula sunt tineri si sunt atrasi de petrecerile care tin pana in zori de zi.

  1. Creta

Este cea mai mare dintre insulele grecesti si a 5-a ca marime din Europa. De asemenea, este cea mai faimoasa datorita bogatiilor istorice (fiind locul nasterii lui Zeus). Centrul insulei este acoperit cu munti impozanti si cu platouri de o frumusete unica.

  1. Thassos

Este denumita si „insula de smarald” si se afla in nordul Marii Mediterane. Este o destinatie aleasa de foarte multi turisti romani datorita plajelor marginite de maslini, nisipului fin si al apei azurii. Insula este vestita pentru uleiul de masline, mierea si vinul ce pot fi gasite aici.

Atlass TourismAgentie de turism Cluj va pune la dispozitie numeroase oferte pentru sejururi 2017 in Grecia si in minunatele insule ale acesteia!

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.