Utilizeaza tevi rectangulare pentru un proiect ca la carte

Rezistente, calitative si pentru proiecte complexe – asa sunt definite in doar 3 cuvinte aceste tevi rectangulare.

Ce te determina sa achizitionezi tevi rectangulare?

Aceste tevi rectangulare au avantajul de a se putea diferentia cu usurinta de alte materiale de constructii datorita formelor specifice pe care le au. Acestea se mai numesc si profile patrate si sunt foarte apreciate in domeniul constructiilor datorita faptului ca au capacitatea de a rezista la presiuni mari, ceea ce le face foarte potrivite in integrarea structurilor metalice. In functie de proiectul dumneavoastra si de necesitatiile acestuia, aceste tevi rectangulare trebuie achizitionate cu o grosime corespunzatoare.

tevi rectangulare

Principalele proprietati

Acestea au o serie de caracteristici care le scot in evidenta pe piata constructiilor.

In primul rand, pretul tevilor rectangulare le fac foarte accesibile unei categorii destul de mare de consumatorii. Dar pe langa acest aspect, mai exista anumite proprietati ale acestora care le fac folositoare in mai multe categorii de proiecte.

Printre aceste proprietati putem enumera si:

  • Fiind realizate dintr-un material ce prezinta o duritate specifica, si aceste tevi rectangulare vor da dovada de duritate. Acest lucru le transforma intr-o investitie pentru cumparator;
  • Nu numai ca sunt materiale folositor, acestea sunt placute si din punct de vedere estetic. Acest lucru este datorat suprafetei sale netede.
  • Indiferent de conditiile exterioare, acestea nu vor suferi deformari. Astfel, intrebuintarle sale vor ramane constante.
  • Cum a fost mentionat si anterior, raportul calitate-pret este unul foare bun.
  • Acestea pot fi integrate in mai multe tipuri de proiecte, fiind materiale destul de versatile.

Care este procesul de realizare?

Categoria din care fac parte aceste tevi rectangulare este una care se obtine printr-un proces de deformare ce se realizeaza in doua feluri:

Exista doua modalitati pentru realizarea deformarii: deformarea la rece sau finisarea la cald. Fiecare dintre cele doua imprima materialului astfel prelucrat anumite proprietati specifice.

Asadar, difera atat caracteristicile mecanice, tolerantele si proprietatile pe care materialul le are in cazul realizarii sectiunilor transversale. In plus, aceste tevi rectangulare prelucrate la cald permit posibilitati de deformare mult mai mari decat cele prelucrate la rece.

Astfel, acestea sunt mult mai potrivite pentru a fi folosite in constructii in care urmeaza a fi spuse presiunii unor forte dinamice, pe cand cele deformate la rece ofera un punct de randament mare si rezista mult mai bine la forte mecanice ridicate.

Datorita faptului ca preturile acestor tevi rectangulare tind sa varieze foarte mult, noi va recomandam sa achizitionati aceste produse de la Mesteru Manole, unul dintre cei mai de incredere distribuitori de pe piata.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.