Utilizarea tevii PPR

In cazul in care aveti nevoie de un material de constructie pentru realizarea instalatiilor termice de apa, una dintre cele mai bune optiuni sunt tevile PPR. Datorita calitatilor de care dau dovada, precum rezistenta, greutatea redusa, aceste tevi au ajuns sa fie apreciate in domeniul constructilor. Mai mult decat atat, sunt si foarte eficiente, o calitate foarte importanta in acest domeniu.

Concurenta intre teava de cupru si teava PPR

Cand vine vorba de concurenta dintre teava de cupru si teava PPR este greu sa se declare un castigator, caci fiecare tip de teava vine cu avantajele si dezavantajele sale. Astfel ca totul depinde de fiecare proiect in parte si care dintre ele se pliaza mai bine pe necesitatile proiectului. De asemenea, teava PPR are si cateva puncte comune cu cea de cupru. Spre exemplu, manopera ambelor tipuri de tevi este facila.

Pe de alta parte, daca va doriti sa faceti economii cel mai indicat este sa cumparati teava PPR deoarece poate fi cu pana la 20% mai ieftina la mesterumanole.ro decat cea realizata din cupru. Pe de alta parte are o durata de viata cu mult mai mica, rezistand in cel mai bun caz pana la 50 de ani.

tevi ppr

Un mare avantaj al tevilor realizate din polipropilena este faptul ca sunt rezistente ca coroziunea chimica. Desi acestea nu sunt atat de estetice precum cele din cupru, se pot vopsi daca clientul doreste acest lucru.

Ce caracteristici se pot intalni la teava PPR?

Fiind realizata din polipropilena, teava PPR preia caracteristicile acestui material. Astfel ca se pot aminti urmatoarele proprietati:

  • Are o rezistenta ridicata la solventii chimici, acizi si baza.
  • Pe langa faptul ca este un material econom, este in acelasi timp si dur si flexibil.
  • Poate fi folosit pentru o perioada foarte lunga de timp deoarece rezista presiunilor.
  • Rezista la temperaturii de pana la 171 grade Celsius, acesta fiind punctul de topire a polipropilenei.
  • Nu se intampla sa fie influentata de umiditate.
  • Poate actiona ca un bun izolator.

In cazul in care proiectul tau necesita tevi PPR unul din distribuitorii de incredere din Romania, Mesteru Manole, iti pune la dispozitie o gama variata. De asemenea, tot pe mesterumanole.ro poti gasi si alte materiale de constructii de care ai nevoie pentru a-ti duce la bun sfarsit proiectul. Cu ajutorul tevilor PPR cumparate de pe mesterumanole.ro proiectul tau va fi un real succes. Nu uita nici de linia de consiliere gratuita unde o echipa bine pregatita iti sta mereu la dispozitie in cazul in care intampini anumite probleme. Cumpara chiar acum tot ce ai nevoie de la Mesteru Manole!

Comentarile sunt inchise