Usile culisante – avantaje si dezavantaje

Usile culisante sunt moderne si extrem de avantajoase deoarece se potrivesc oricarui tip de amenajare, fiind perfecte pentru toate gusturile si stilurile decorative. Usile culisante sunt foarte potrivite in special pentru spatiile restranse, cu suprafete mici, unde utilizarea usilor cu deschidere clasica nu reprezinta cea mai buna solutie, deoarece ar ocupa si mai mult din putinul spatiu existent.

Daca doriti sa achizitionati usi de interior culisante, puteti consulta oferta companiei Ayanter Windows & Doors, care pune la dispozitie o gama diversificata de usi de interior si exterior, precum si ferestre si sisteme din PVC, lemn sau aluminiu. In plus, in oferta companiei Ayanter sunt incluse masuratorile si proiectarea, precum si consultanta individuala gratuita.

usi de interior culisante

Avantajele usilor culisante

-dispun de o sfera larga de utilizare (pot fi amplasate atat la trecerea dintr-o camera in alta cat si la granita cu exteriorul, avand astfel o dubla functionalitate);

-aceste tipuri de usi au un sistem de functinare usor si practic, pot si accesate mai usor si mai repede;

-usile culisante au un design functional si foarte diferit, incadrandu-se oricarui tip de design interior;

-confera eleganta camerelor in care sunt amplasate;

-utilizarea lor pentru dressing este o varianta extrem de moderna si practica, deoarece ofera un aspect deosebit acestuia si mareste spatiul pentru depozitare.

 

Dezavantajele usilor culisante

-desi scopul acestor usi este acela de a economisi din spatiul existent intr-o incapere, instalarea lor necesita o nica speciala, lucru care poate face ca procesul lor de montare sa fie unul destul de dificil;

-un alt dezavantaj al usilor culisante il reprezinta faptul ca sinele usilor sunt expuse murdariei si depunerii prafului, iar curatarea acestora este destul de dificila.

Comentarile sunt inchise