Usi de interior speciale – Compania Ayanter Widows & Doors

Ayanter Windows & Doors are in portofoliu o gama de usi de interior speciale, aceste colectii de usi fiind potrivite indeosebi pentru crearea unui spatiu modern si minimalist, oferind in acelasi timp si functionalitate perfecta, accesibilitate, spatii practice si calitate superioara. Rolul usilor de interior nu se limiteaza doar la aspectul functional al acestora, aspectul estetic fiind in acelasi timp extrem de important: usile pot schimba complet infatisarea incaperilor, contribuind la crearea unei mediu placut si primitor.

 

Compania Ayanter Windows & Doors va pune la dispozitie numeroase modele de usi de interior speciale, cu diferite caracteristici impresionante la nivel tehnic si estetic:

  • Colectia Syntesis Line Battente

Syntesis® Line Battente in balamale este solutia Eclisse care permite instalarea unei usi in balamale la fata peretelui fara tocuri si pervazuri aparente. Usile pot fi vopsite unitar ca si peretii, astfel incat sa se ascunda in suprafata plana a peretelui. Ca si alternativa, usile pot avea finisaje sau decoratiuni diverse.

  • Colectia Syntetis Line

SYNTESIS® LINE este sistemul care permite culisarea unui singur panou de usa, fara finisaje externe. O solutie moderna, perfecta ambientelor minimaliste si amenajarilor exclusiviste.

Lipsa finisajelor externe favorizeaza perfecta integrare a suprafetei culisante, punand tehnica si designul sub semnul contemporanitatii.

  • Colectia Unico

Acest sistem permite glisarea unui panou de usa, fie la stanga, fie la dreapta. Se recupereaza spatiul util si ambientul devine mai functional, mai comod, mai practic.

  • Colectia Telescopica

Eclisse Telescopica incorporeaza in acelasi compartiment doua usi paralele si telescopice (care gliseaza in aceeasi directie). In armonie cu tendintele moderne, acest model oferta continuitate spatiului, creand ambiente ample, luminoase, unice.

  • Colectia Estensione

Eclisse Estensione este sistemul care permite glisarea a doua usi simetrice (in oglinda).

Ideal pentru unirea sau separarea a doua ambiente distincte cu un simplu gest.

Colectia Estensione transforma casa intr-un spatiu intim, dar generos, oferind continuitate ambientala si confort cotidian ridicat.

 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.