Usi de interior Invado cu 15% Reducere – Eurousi Cluj

Compania Eurousi ofera in luna aprilie 2019 o reducere de 15% la achizitionarea oricarui model de usi de interior Invado, in promotie fiind incluse toate modele de usi care provin din gama Invado. Compania Invado se straduieste in mod continuu sa asigure o calitate optima a produselor sale, tinand cont in mod deosebit de cerintele si de nevoile clientilor. In functie de ce au nevoie acestia, compania poloneza furnizeaza produse de calitate superioara, acest aspect fiind un etalon de baza pentru toate procesele de productie. Important de precizat este faptul ca toate usile de interior din gama Invado indeplinesc standardele europene.

usi de interior invado

 

Eurousi este un magazin de usi din Cluj Napoca ce ofera o gama variata de usi de interior si de exterior, de la usi antifoc sau usi antifonice, pana la usi glisante sau usi de interior din furnir natural, pentru a satisface chiar si cele mai exigente gusturi.

Compania Eurousi din Cluj pune la dispozitia clientilor atat o gama extrem de diversificata de modele si culori de usi  interior, usi de exterior si tehnice, cat si o gama larga de servicii:

– consultanta gratuita in alegerea modelelor de usi, a nuantelor, a modelelor de geam, etc.

– deplasarea gratuita la domiciliul clientului pentru efectuarea masuratorilor necesare montajului

– transport gratuit pe raza municipiului Cluj-Napoca si la preturi imbatabile in alte localitati

– montaj profesionist efectuat de echipe calificate

– livrare promta pentru modelele existente pe stoc

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.