Unge găsești cele bune pompe de apă?

Compania Soluții Pompare Fluide crede în calitatea și sustenabilitatea produselor distribuite. De aceea, consideră că pompele oferite sunt alegerea perfectă în procesul de soluționare al diverselor aplicații de vehiculare a fluidelor.

Soluții Pompare Fluide pune la dispozitia partenerilor săi servicii de consultanta tehnica, soluții profesionale, comercializare de pompe de apa murdara sau uzata, servicii de post-vanzare, service specializat si mentenanta periodica a echipamentelor.

Activitatea https://www.solutiipomparefluide.ro/ vizeaza solutionarea diverselor aplicatii de circulare și recircularea a apei in domenii precum cel industrial, rezidential, al stingerii incendiilor, al repomparii apei uzate si nu in ultimul rand, irigatii.

Mai jos sunt prezentate informații despre unul din cele mai cunoscute branduri de pompe apa din portofoliul nostru. De-a lungul istoriei sale, Grundfos a lucrat cu sustenabilitatea produsului întrucât abordarea cea mai sistematică poate influența cursul eficienței energetice astfel încât să meargă înainte.

Pe baza unei analize a ciclului de viață făcută în anii 1990 (EDIP – Proiectare Ecologică a Produselor Industriale), împreună cu Ministerul Danez pentru Mediu È™i Universitatea Tehnică din Danemarca (DTU), Grundfos a descoperit că etapa de utilizare a reprezentat cea mai mare parte în impactul asupra mediului pe parcursul ciclului de viață al unui produs – în acest caz specific JetpaQ. Această realizare a dus la o concentrare puternică asupra eficienÈ›ei energetice în următorii 20 de ani.

Prezent

A venit timpul pentru Grundfos să își extindă focusul, deoarece un număr tot mai mare de drivere interne și externe atrag atenția la necesitatea de a optimiza performanța produsului, luând în considerare întregul ciclu de viață. Aceasta necesită în mod sistematic lucrul cu materialele de selecție, de producție, ambalare, distribuție, utilizare și durata de viață, plus sfârșitul vieții. Pentru a promova o abordare sistematică față de gândirea holistică a ciclului de viață, Grundfos a dezvoltat metodologia proprie (set de instrumente), care combină strategie, principii de proiectare ecologică și orientări în procesele de dezvoltare a produselor și inovare. Setul de instrumente este în prezent în faza de implementare și are ca scop să se asigure că toate produsele sunt dezvoltate pe baza unei abordări bazate pe sustenabilitate.

Viitor

Grundfos urmărește cu interes proiectarea produselor lor într-un mod care să le facă ușor de reciclat cu extracție maximă de resurse și reutilizarea acelor materiale, păstrând înalta calitate și funcționalitate în același timp. Mai mult, ambiția este de a investiga, de asemenea, modul în care să crească utilizarea de materiale secundare în produsele viitoare, acolo unde este posibil. În timp ce unele produse au deja o rată foarte mare reciclabilitate, altele lasă loc pentru îmbunătățiri.

Comentarile sunt inchise