Unde mergi vara asta? Alege Bulgaria!

     Vara este acel moment cand cei mai multi dintre noi aleg sa isi petreaca concediul intr-o destinatie turistica insorita, care sa ofere servicii de calitate si posibilitatea de relaxare, fie ca este vorba despre plaje cu nisip fin, vizitarea unor obiective turistice cunoscute sau o viata de noapte intensa.

Daca vrei sa ai parte de toate astea, atunci este recomandat sa cauti o cazare Bulgaria, caci aici vei avea parte de o mare varietate de optiuni in ceea ce priveste petrecerea timpului liber.

Cazare Bulgaria

Ce ofera litoralul Bulgariei?

   Bulgaria se afla foarte aproape de Romania, de aceea exista foarte multe posibilitati de a ajunge acolo si poti alege sa vizitezi litoralul bulgaresc fie cu masina , cu trenul sau cu autocarul. Poti opta si pentru a merge in Bulgaria cu avionul, insa costurile unui bilet sunt destul de mari.

  Poti alege sa vizitezi Bulgaria si litoralul bulgaresc in orice anotimp, insa este recomandat sa se evite iarna. Totusi, vara este cea mai aglomerata perioada, iar sezonul estival incepe la sfarsitul lui mai si se termina la inceputul lui octombrie.

  Exista foarte multe statiuni pe litoral care merita atentia turistilor, insa printre cele mai cunoscute si apreciate de catre turisti sunt Albena, Nisipurile de Aur, Sunny Beach si Nessebar.

Cum alegi statiunea potrivita ?

     Albena este o statiune pe litoralul bulgaresc care are peste 5 km de plaja, aceasta fiind cea mai apreciata dintre toate. Aici vei gasi un mix perfect intre mare si zona de padure, iar privelistea de aici va fi exceptionala, indiferent de locul unde esti cazat. Aici, turistii vor putea sa se relaxeze pe plajele cu nisip fin si auriu, dar se pot si distra la barurile si discotecile de aici sau in clubul de echitatie ori terenurile de fotbal si tenis. Hotelurile de aici ofera servicii all inclusive de calitate.

  Nisipurile de Aur este considerata perla litoralului bulgaresc, aici turistii putandu-se bucura de apele limpezi si nisipurile fine, dar si de parcul national cu dealuri cu paduri dese, ape minerale si izvoare ascunse. De asemenea, Nisipurile de Aur abunda in restaurante si discoteci si exista numeroase posibilitati de petrecere a timpului liber.

  Sunny Beach se afla intr-un golf si dispune de o plaja situata pe o lungime de 8 km, dar si de o vedere la muntii Balcani. Aceasta statiune are plajele cu nisip auriu, iar apa marii este foarte limpede si curata. Statiunea este cel mai potrivit loc pentru a petrece vacanta, fie ca alegi sa mergi cu prietenii, cu familia sau de unul singur.

  Nessebar este o statiune situata pe o peninsula si este inconjurata de Marea Neagra, iar nisipul de aici este cel mai fin de pe tot litoralul bulgaresc. Orasul vechi Nessebar nu trebuie sa fie ratat, acesta fiind un important punct de atractie, de asemenea, zona a intrat in patrimoniul mondial UNESCO.

    Indiferent de varianta de cazare alegi, Bulgaria ofera servicii de cazare excelente, mai ales cele cu sejururi all inclusive. Majoritatea hotelurilor au piscine in aer liber sau interioare, dar si zone de spa si wellness. 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.