Unde găsești cel mai bun restaurant din București pentru nunta ta?

Se apropie momentul nunții, dar încă nu ai putut să te decizi asupra locației.

Ei bine dacă locuiești în București știi bine că există nenumărate resturante de unde poți alege iar dacă nu, ar putea fi ocazia perfectă pentru a petrece cele mai frumoase momente din viața ta în capitală.

Restaurante elegante există în București nenumărate, însă gândeștete să îl ajegi pe cel mai potrivit pentru nunta ta. Mai exact unul într-o zonă mai liniștită a Bucureștiului pentru a evita aglomerția, mai ales în ziua nunții tale. Așadar, poți încerca un restaurant de nuntă din zona Popești Leordeni, unde vei pute avea parte de momente de neuitat alături de cei dragi ție.

Restaurantul vă pune la dispoziție locația potrivită pentru nunta la cheie sau evenimentul dumneavoastră, fiindu-vă alături în cele mai fericite clipe din viața dumneavoastră și să ne asigurăm că acestea vor fi perfecte.

Cum să aleg cel mai bun restaurant pentru nuntă?

Pentru ca nunta ta să fie cel puțin așa cum ai visat întotdeauna trebuie să ți cont de fiecare detaliu.

Iar unul dintre cele mai importante este alegerea locației. Zona și priveliștea în care se va desfășura evenimentul sunt esențiale.

Nu ai vrea ca nunta ta să fie întreruptă de alte evenimente, așa că optează pentru un restaurant mai retras, dar nu uita să iei în calcul și faptul că invitații tăi ar trebui să ajungă ușor.

Mărimea restaurantului trebuie aleasă și ea  cu atenție. După ce faci un calcul aproximativ al numărului de invitați, poți alege și restaurantul în funcție de capacitatea sa. Nu ai vrea ca invitații tăi să stea înghesuiți, dar nici ca sala să rămână goală.

Un alt detaliu aparent neimportant, însă de-a dreptul esențial este disponibilitatea restaurantului. După ce te -ai decis asupra locației, încearcă să iei legătura cu cei de la restaurant cât mai repede pentru a putea stabili data nunții tale.

Apoi mai este tema nunții iar în funcție de aceasta poți alege salonul restaurantului de nuntă, care să fie decorat și amenajat pe placul tău.

Cum alegi cel mai potrivit meniu de nuntă?

Pe lângă muzică și flori, meniul este esențial și va fi unul dintre subiectele discutate de către invitații tăi.

Tocmai pentru acest lucru, trebuie să te pregătești cum se cuvine din timp și să nu uiți nimic.

Desigur, există meniurile personalizate și cele speciale de tip vegan, dar cu acestea nu vei putea mulțumi toți invitații, așa că orientează -te spre un meniu clasic, care poate fi pe gustul oricui. Pe lângă șampanie și felurile principale, nu trebuie să lipsească gustările iar candybarul este întotdeauna bine venit.

În ceea ce privește băutura poți alege mai multe tipuri de coktailuri pentru a mulțumi pe toată lumea, însă vinul este cel care nu trebuie să lipsească de pe masă.

Vedeta serii este întotdeauna tortul iar apariția acestuia este așteptată cu nerăbdare de invitați. Așadar acesta va trebui să impresioneze pe toată lumea și cel mai important să fie pe gustul mirilor.

Vezi mai multe detalii aici!

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.