Un serviciu bun de pereti mulati

Este bine sa aveti in vedere o firma precum Terratest, aceasta punandu-va la dispozitie niste pereti mulati de cea mai buna calitate.

O astfel de firma se va plia astfel pe nevoile voastre si veti lua o decizie foarte buna daca o veti avea in vedere. Este o idee buna sa tineti cont de serviciile pe care aceasta firma le pune la dispozitia voastra. 

Niste pereti mulati sunt elemente verticale din beton armat, accestia executandu-se in tronsoane, de pana la 7 metri lungime. Acesti pereti se pot executa cu usurinta pe diverse grosimi, acestea fiind cuprinse intre 0.40 si 1.50 metri. Aceste grosimi pot ajunge pana la 70 de metri.

Aspecte de avut in vedere

Trebuie sa tineti cont de faptul ca acesti pereti mulati reprezinta o solutie de sprijinire pentru excavatiile adanci, in special pentru zonele urbane. Procedura de executie a acestor pereti este prin utilizarea unor cupe mecanice grele pe cablu. Aceste cupe au greutati cuprinse intre 5 si 23 de tone. In ceea ce priveste deschiderile acestora, ele sunt cuprinse intre 2.60 si 4.20 metri. 

Pereti mulati

In cazul executarii acestor pereti mulati folosindu-se o cupa mecanica pe cablu,. Ei se realizeaza pana la adancimea dorita, folosindu-se de suspensiile bentonice. Se foloseste si un fluid de foraj, acesta avand o densitate variabila. In ceea ce priveste principala componenta a acestui fluid, trebuie sa stiti ca este bentonita. Acest fluid are avantajul faptului ca excavatiile sunt finalizate cu o precizie foarte mare. Acest lucru permite astfel ca sa nu apara surpari ale terenului din jur. Lucrarea este in acest fel una de o calitate foarte buna, dar si de o precizie mare. Bentonita este introdusa in excavatie folosindu-se pompele de rezervoare amplasate in apropierea acesteia.

Alte lucruri importante

Imediat ce se va introduce in carcasa armatura prevazuta in planurile proiectuluii, se va introduce in final betonul. Se utilizeaza in acest sens turnare palnie, dar si tuburi de betonare. Se va folosi metoda Contractor, astfel incat sa se duca la capat acesst proiect. Betonarea este realizata folosindu-se echipamentul de foraj, dar si alte echipamente auxiliare, la fel de utile. Toate aceste etape sunt astfel reprezentate succesiv pe tot perimetrul. Are loc astfel o finalizare a peretelui mulat.

Un astfel de perete este util intr-o multitudine de proiecte. Veti constata ca acesti pereti sunt o solutie de avut in vedere, chiar si in cazul proiectelor voastre. Veti lua astfel o decizie excelenta optand pentru Terratest, aceasta firma fiind recunoscuta pentru faptul ca pune la dispozitia clientilor niste servicii de cea mai buna calitate. Veti constata ca daca va veti orienta catre niste pereti mulati de cea mai buna calitate, veti lua o decizie foarte buna. 

Sistemul de tip Trench Cutter este unul de foraj cu o circulatie inversa, ell fiind compus dintr-un cadru masiv. Acest cadru mai are in componenta sa si doua roti dintate, ele fiind prinse la capatul inferior. Rotile acestea se invart in directii opuse, in jurul axelor orizontale. Ele sunt folosite pentru spargerea terenului de sub cutitele rotilor.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.