Un nou val al fitness-ului – antrenamentul Xbody

Toată lumea își dorește sa aiba  un corp frumos, sănătos, musculos, dar realizează ca acest vis nu este atât de ușor. Poate fi antrenamentul xbody de la ToMe, noul val al fitness-ului? Cei care încep un antrenament convențional, se confruntă, de regulă, cu problema ca nu contează cât de greu încearcă să obțină rezultate vizibile, asta va dură pentru totdeauna. După câteva luni de antrenament intensiv și o creștere mică a bicepsului, oamenii își dau seama că pierd prea mult timp și renunță la întregul proces. Cu toate acestea, progresul este adesea rupt de lipsa de timp, de pierderea entuziasmului sau de limitele fizice ale corpului. Accelerarea acestor rezultate atrage pe toată lumea, începătorii în sala de sport, clienții instruiți și chiar sportivii profesioniști.

xbody

Ce ofera xbody?

Antrenamentul XBody oferă un program de instruire care conduce la o eficiență maximă și garantează cel mai rapid rezultat posibil. Cu ajutorul impulsurilor electrice – ajungând la 90% din mușchii corpului – putem genera o contracție puternică și concentrată a mușchilor, care, cu antrenamentul convențional, poate fi efectuată numai de sportivi bine pregătiți. În general, acest nivel de eficiență este rezultatul coordonării mișcărilor dezvoltate în câțiva ani. Tehnologia stimularii electro-musculare ajută la trecerea prin această fază inițială și oferă imediat rezultatele, eficiența și chiar succesul instruirii avansate.

Întrucât întregul sistem muscular al corpului funcționează împreună în timpul antrenamentului XBody, puteți economisi mult timp în comparație cu metodele obișnuite de antrenament. Rezultatele rapide apar cu antrenamente de  20 de minute, doar de două ori pe săptămână. Impulsurile electrice stimulează direct mușchii, astfel încât să evitați pericolul supraîncărcării articulațiilor și al altor leziuni.

Poate fi combinat cu alta activitate fizica?

Antrenamentul XBody poate fi combinat cu orice fel de activitate fizică. Dacă practicați pilates, yoga sau o antrenament funcțional, impulsurile electrice efectuate de XBody amplifică această activitate, astfel încât acestea pot fi un accesoriu perfect pentru orice formă de antrenament preferat.

XBody ajută, de asemenea, strângerea corpului cu consum redus de calorii. Acest tip de muncă musculară ridică cantitatea de energie necesară corpului, până când efectul antrenamentului nu este compensat prin întărirea țesuturilor musculare (acest lucru durează aproximativ 24-48 de ore, până când febra aparuta este dispărută). Consumul ridicat de energie al celulelor musculare transformă organismul într-o mașină de ardere a grăsimilor. Acest efect afterburning este cel mai eficient și mai natural mod de a stimula metabolismul.

Antrenamentul XBody nu este un nou miracol în lumea celor care fac fitness, ci doar un mare partener pentru creșterea eficienței exercițiilor efectuate și apropierea intensității antrenamentelor avansate pentru toți. Toată lumea se poate bucura de beneficiile unui antrenament XBody: sportivii, artistii, oamenii de nivel mediu de fitness și chiar pensionarii.

 

Aflați de ce pregătirea cu dispozitive XBody EMS este atât de unică

Aparatele de antrenament XBody, designul lor și caracteristicile lor unice fac ca antrenamentul XBody să fie extrem de eficient. Combinația costumului de antrenament confortabil, dar bine dotat și tehnologiile avansate de stimulare, contribuie și la eficiența amtrenamentului  de stimulare electro – musculara.

 

 

 

 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.