Un curs de auditor extern – deseori resursa asociata cu un curs de auditor intern

Ce inveti la un curs de auditor extern?

In general, intr-un curs de auditor extern se lucreaza independent pentru a inspecta cu atentie inregistrarile contabile ale unei companii pentru greseli costisitoare.

curs de auditor extern

De asemenea, persoanele care fie isi doresc sa-si schimbe radical statutul profesional din dorinta de a experimenta lucruri noi, ori din pura necesitate de a-si gasi un job bine platit sunt bine pregatiti pentru a identifica riscurile potentiale de frauda. De asemenea, competentele lor trebuie sa fie in masura sa adune dovezi materiale cu privire la denaturari, asemanatoare cu cele ale detectivilor in anchetele penale.

A lucra in domeniu dupa ce ai parcurs un curs de auditor extern, este o recompensare financiara si chiar intrinseca. Nu numai ca aceste persoane vor castiga un salariu mediu anual de aproximativ 73.670 dolari, dar pot detine, de asemenea, raspunderea organizatiilor pentru a respecta liniile directoare etice.

Daca sunteti un rezolvator de probleme analitic, obiectiv si asertiv, cu o atentie deosebita pentru detalii, urmarea unui cuts de auditor extern pentru obtinerea unui post de lucru pe masura ar putea fi ideala.

Ce mai inveti la un curs de auditor extern?

In mod clar, la un curs de auditor extern inveti ca poti deveni un contabil public care efectueaza audituri, recenzii si alte activitati pentru clientii sai.

Cu alte cuvinte, persoana absolventa a unui curs de auditor extern este independenta de toti ceilalti clienti si, astfel, este in masura sa faca o evaluare impartiala a situatiilor financiare si a sistemelor de control intern ale acelor clienti.

Deci, opiniile de audit rezultate sunt extrem de apreciate de membrii comunitatii de investitii si de creditori, care au nevoie de o evaluare independentă a situatiilor financiare ale organizatiilor.

Atestarea unui curs de auditor extern

Cursantii care parcurd, de obicei, un curs de auditor extern sunt atestati de un organism de conducere autorizat. Spre exemplu, in Statele Unite este vorba despre Institutul American al Contabililor Publici Autorizati.

De altfel, in calitate de contabili publici autorizati, persoanele care au terminat un curs de auditor extern au dovedit ca au un anumit nivel minim de pregatire sau experienta si ca au trecut printr-o examinare care s-a desfasurat pe mai multe etape, intr-o perioada mai indelungata.

Prin urmare, aceste persoane capabile sa ocupe un post de auditor extern trebuie, de asemenea, sa indeplineasca anumite cerintele educationale profesionale periodice in mod constant. De ce? Ei bine, din simplul fapt pentru care este necesar sa isi mentina certificarile detinute intr-un statiu cat mai actualizat.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.