Tu stii ce presupune sectia de gastroenterologie?

In viziunea mai multor specialisti, sectia de gastroenterologie reprezinta o specializare medicala ce are in vedere stabilirea mai multor functii.

Intai de toate, se ocupa de studiere, diagnosticare si, mai ales, tratare a anomaliilor de la nivelul tubului digestiv. Tot aici intra si studiul glandelor anexe, al ficatului si implicit a pancreasului.

gastroenterologie

Cu alte cuvinte, specializarea gastroenterologie se face responsabila de vindecarea bolilor ce pot afecta atat esofagul, duodenul sau stomacul, cat si vezica biliara, colonul, pancreasul ori ficatul.

Afectiuni tratate de medicii specialisti in gastroenterologie:

Medicii de la un cabinet de gastroenterologie isi pot stabili o viziune destul de amanuntita a fiziologiei organelor ce alcatuiesc tubul digestiv. Pe langa acest lucru, medicii pot determina chiar si functionarea intestinala a sistemului.

Medicii specialisti in gastroenterologie de la Clinica Medicala Romgermed se mandresc in portofoliu cu detinerea unei serii variate de optiuni. Vorbim mai ales de ameliorarea, tratarea si, implicit, vindecarea prin metode moderne a oricarei afectiuni a sistemului digestiv.

Cele mai frecvente sunt:

  • pancreatita
  • refluxul gastro-esofagian
  • gastrita
  • boala Crohn
  • constipatia
  • diareea
  • polipii din colon
  • colita
  • ulcerul gastro-duodenal

 Investigatii moderne precise pentru probleme in gastroenterologie

Din cauza faptului ca sistemul digestiv este acea parte din organism destul de greu de investigat, accentuarea exacta a diagnosticelor poate fii influentata rapid. Cel mai adesea, fie de calitate, fie de complexitatea prin care se efectueaza respectivele investigatii medicale.

Echipa medicala de la Romgermed va poate oferi cele mai precise evaluari a stadiului bolii cu care va confruntati. Astfel, un consult gastro-enterologic preventiv poate fi dublat de o varietate de investigatii la nivel digestiv. Toate acestea, avand rol de stabilire a unui diagnostic cat mai aproape de adevar.

Aparatura pe care o au clinicile specializate si pe care o gasesti si la Clinica Medicala Romgermed, permite efectuarea unei game largi de analize amanuntite. Cele mai solicitatea analize de endoscopie sunt cele pentru colonoscopie si endoscopie digestiva superioara.

Cabinetele Clinicii Romgermed au in dotare o tehnologie ultramoderna pentru analize de gastroenterologie amanuntite

De altfel echipa de medici de la Clinica Romgermed sunt instruiti sa aplice cele mai eficiente metode de tratament. Acestea sunt supuse, fara indoiala, unui protocol medical pe masura. Cu alte cuvinte, totul  se afla in conformitate cu nivelul de evolutie a oricarui tip de afectiune.

Vino si tu intr-un cabinet de gastroenterologie de la Clinica Romgermed si fa-ti o programare cat mai rapid pentru a beneficia de reduceri.

Vino sa cunosti medicii specialisti din acest domeniu. Impartaseste-le cat mai multe informatii despre afectiunile care te impiedica sa te simti la fel de confortabil.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.