Tu stii care sunt marile avantaje ale iluminatului cu spoturi LED?

Desi chiar si pasi mici precum scaderea temperaturii termostatului de acasa cu un grad sau acoperirea geamurilor cu folie de plastic pe timp de iarna pot face o diferenta mare pentru persoane fizice, aceste economii sunt schimbari de buzunar in comparatie cu potentialul de economii de energie masiv pe care il pot vedea iluminatul cu spoturi LED.

Principalele avantaje

Marile avantaje ale iluminatului cu spoturi LED contin multe beneficii ce se vor resimte imediat dupa utilizarea acestora in casa dvs.

spoturi led

Prin simpla modernizare a corpurilor de iluminat cu spoturi LED industriale cu eficienta ridicata, companiile pot reduce potential consumul de energie de iluminat cu pana la 80 pana la 90 la suta in cazul sistemelor vechi, cum ar fi sodiul de inalta presiune (HPS) si alte diode de inalta intensitate (HID) surse. Daca iluminatul industrial consuma doar aproximativ 58 terawatt ore de energie in Statele Unite, trecerea la iluminarea cu LED-uri industriale ar putea reduce aceasta utilizare cu 52 de terawatt-uri, economisind suficienta energie pentru a lumina 37 de milioane de case.

Cum se poate trece la aparatele LED industriale sa aiba un avantaj atat de mare pentru economisirea energiei?

Iata cinci moduri in care iluminatul industrial LED poate reduce costurile de energie astazi si de ani buni pe drum.

Eficienta cu pana la 90% mai mare pe corp. In comparatie cu sistemele de iluminat conventionale care alimenteaza electricitatea, instalatiile cu LED industriale absorb energia. Cu unele dintre sistemele LED cu cea mai mare eficienta acum cu 90% mai eficiente1 decat luminile HPS de iesire echivalente, aceasta reducere dramatica a consumului de energie se adauga rapid atunci cand considerati ca o singura instalatie ar putea avea mii de lumini care arde 24 de ore pe zi. Iluminatul industrial foloseste suficienta energie pentru a lumina o treime din toate casele din S.U.A., ceea ce inseamna ca orice reducere aici poate avea un impact substantial asupra consumului total de energie.

De doua ori lumina la jumatate din energie. Deoarece aparatele spoturile LED ofera cu 60% mai multa lumina la sursa, instalatiile obtin mai multe lumeni pe watt cu LED-uri in comparatie cu HPS si alte iluminari HID. Si, deoarece acesrte spoturi LED pot fi configurate pentru a directiona lumina exact acolo unde este nevoie – la sol si in alte zone critice – aceasta duce la o lumina mai putin irosita pe pereti, tavan si in alte zone inutile, ceea ce duce la peste 30 la suta mai multa lumina livrata.

Asta inseamna ca firmele capata mai multa lumina acolo unde au nevoie de ele, de multe ori cu mai putine obiecte si mai mult pentru bataia lor.
Controalele inteligente aduc economii cu 50 la suta mai multe. Spre deosebire de dispozitivele HPS, care necesita o perioada de incalzire extinsa pentru a ajunge la iesire completa, aceste spoturi LED sunt instantanee, oferind o iesire completa in momentul in care comutatorul este intors.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.