Tu de ce ai schimba cosul de fum?

Tu de ce ti-ai schimba cosul de fumPoporul roman incearca sa faca economie la orice. Cand se strica un lucru il schimb. E just. Insa nu la orice lucru merge asa. Cu cosul de fum este mai periculos. Pentru ca iti poate pune in periocol intreaga casa si familie. 1 din 3 incendii sunt datorate cosurilor de fum neconforme sau defecte. Te pune pe ganduri acest lucru? Pe mine da! Nu as risca agonisirea mea de o viata pentru “a face economie”. Cu atat mai mult nu mi-as pune in pericol familia si copiii.

CUM GANDESC OAMENII:

1. „Lasa ca merge si asa”;
2. „A mers de 20 de ani, de ce sa imi faca probleme?”;
3. „Bunica mea avea un cos de 40 de ani, de ce sa imi fac griji?”
4. „Nu este asa de important cosul de fum. Fumul isi gaseste drumul.”
5. „Mie nu mi se poate intampla!”
6. „Eu am cos bun. E gandit de mine. Recuperez caldura din cos.”
7. „Eu am cos facut de nea` Dorel…E meserias bun, face de toate.”
8. „Hai ca mai merge iarna asta, vad eu cum fac…”

Inlocuirea cosului de fum cu unul nou, atunci cand este prea vechi sau prezinta forme de uzura nu este un moft. Si nici un lucru care sa merite amanat. Este obligatoriu sa faci o evaluare corecta, efectuata de un cosar specialist o data pe an!

Familia ta merita sa doarma linistita si in siguranta!

Kaminhorn vine in sprijinul tau in mod direct cu o oferta personalizata pentru situatia ta! Fie ca este vorba de reabilitarea cosului de fum existent (tubare interioara cu canal de fum de inox) sau inlocuirea cosului de fum vechi, instabil si deteriorat cu un cos de fum profesional nou, va stam la dispozitie pentru a va oferi cea mai buna solutie personalizata pentru casa dumneavoastra!

Apeleaza acum la consultantii nostri!

www.kaminhorn.ro

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.