Trucuri si sfaturi pentru o casa impecabila!

Chiar daca pare putin neobisnuit, este dovedit faptul ca ne simtim mult mai bine atunci cand in jurul nostru este totul organizat, miroase frumos si straluceste. Curatenia este un aspect care ne preocupa pe fiecare dintre noi si mereu ne dorim ca locuinta noastra sa fie curata si igienizata, iar in acest sens, saptamanal intreprindem actiunea de a curata si improspata casa noastra, locul pe care alaturi de familie, il numim acasa.

Chiar daca procesul de curatenie pare unul absolut banal si pe care fiecare dintre noi il poate intreprinde, nu de putine ori am constatat ca munca noastra a fost aproape in zadar, ca nu avem rezultatele dorite sau ca produsele pe care le-am folosit/achizitionat nu sunt potrivite si nici nu sunt atat de ‘magice’ precum erau prezentate in fel si fel de reclame. Atunci cand achizitionam produse de curatenie trebuie sa fim atenti la mai multe detalii nu doar la pret, care desigur nu trebuie sa fie nici foarte mic, insa nici foarte mare, nu tot ce este scump este si neaparat mai bun; trebuie sa fim atenti la ingredientele din care sunt compuse si nu in ultimul rand, sa fim foarte atenti pentru ce fel de suprafete sunt recomandate. In acest sens, unul dintre cele mai reprezentative magazine de unde putem achizitiona produse de curatenie este Importdirect.ro, unul dintre cei mai mari furnizori de produse casnice, detergenti si produse cosmetice din Romania.

Produse de curatenie de la Importdirect.ro

Iata asadar cum poti sa ai o casa impecabil de curata fara prea mari batai de cap!

Utilizeaza produsele de curatenie numai pentru suprafetele indicate pe eticheta

Produsele de curatenie se regasesc in comert intr-o gama extrem de variata si fiecare produs in parte este indicat pentru o anumita suprafata si pentru a combate anumiti factori (pete, urme, rugina, mucegai etc.). Exista intradevar si produse de curatenie universale care reusesc sa ofere rezultate acceptabile, insa cel mai indicat este sa utilizam produse specifice pentru zone si suprafete specifice. Pentru baie folositi produse dezinfectante, anti-calcar, detergent pentru curatarea gresiei si a faiantei; pentru bucatarie avem nevoie de detergent pentru cuptor si aragaz, de spray anticalcar pentru ghiuveta si la fel ca si la baie, de detergenti pentru curatarea gresiei si a faiantei (plus detergent de vase etc.); pentru camere avem nevoie de spray pentru sters praful, de curatat geamurile, detergent pentru curatarea covoarelor si detergent pentru curatarea parchetului,. Dar sa nu uitam ca avem nevoie si de bureti, lavete, pamatuf de praf, mop si galeata, manusi si nu in ultimul rand, de spray odorizant pentru a schimba in totalitate ambianta unei incaperi.

Achizitioneaza si economiseste inteligent cu Importdirect.ro

Produsele de curatenie de calitate nu sunt tocmai ieftine si daca intreprindem saptamanal procesul de curatare si igienizare al locuintei, vom constata ca acestea se vor termina foarte rapid. Pentru a face cumparaturi inteligente, cea mai buna solutie este sa achizitionam produsele de care avem nevoie de la Importdirect la preturi de importator. In acest sens, vom face si achizitii inteligent, iar de banii economisiti ne putem cadorisi cu ceva…dupa atat munca, clar meritam macar un produs cosmetic de infrumusetare sau un parfum, pe care le putem achizitiona tot de la Importdirect.ro!

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.