Trenduri și schimbări de paradigmă în industria de real estate din România, în dezbatere la conferinţa Real Estate Overview 2018

Conferinta Real Estate Overview 2018

Conferinţa Real Estate Overview 2018 organizată de Idea Events în parteneriat cu Asociaţia Together for a Better Tomorrow, va avea loc în data de 27 februarie, la hotel Athenee Palace Hilton Bucureşti.
Anul 2018 stă sub semnul provocărilor în industria de real estate. După revenirea spectaculoasă de anul trecut, domeniul imobiliar va trebui să facă față în 2018 unui val de provocări și riscuri – dinamica demografică și economică, competiția din ce în ce mai acerbă, atragerea și retenția chiriașilor fiind doar câteva dintre ele.
Un alt aspect care va schimba fața dezvoltărilor imobiliare la nivel local îl reprezintă creșterea numărului de proiecte cu funcțiune mixtă. Acestea reprezintă un mix între componenta de birouri și cea comercială sau între componenta de birouri și cea rezidențială. Astfel de dezvoltări subliniază ideea de comunitate, pe care se va pune un accent puternic atât în capitală, cât și în principalele orașe ale țării. În plus, spațiile de birouri au schimbat și continuă să schimbe radical modul în care angajații își desfășoară activitatea. Astfel, a apărut necesitatea, care a dus la dezvoltarea unor noi concepte, cum ar fi acela al proiectelor tailor-made, sau cel de coworking spaces.
Noi proiecte imobiliare, achiziții, extinderi sau fuziuni dar și alte subiecte precum trenduri şi schimbări de paradigmă în real estate si FM, redefinirea relaţiei chirias-proprietar, productivitatea şi confortul chiriaşilor, vor fi dezbătute în cadrul conferinţei, de către cei mai importanți jucători ai pieței de real estate din Romania.
Mai multe detalii despre eveniment şi speakeri, puteţi găsi accesând pagina evenimentului.
Organizaţii partenere: Romanian Green Building Council (ROGBC), Romanian Facility Management Association (ROFMA)
Supporting Partner: REGUS
Pentru informații privind înscrierea, achiziționarea biletelor şi oportunităţile de parteneriere, vă rugăm să contactați echipa Idea Events la adresele: oana.bica@idea-events.com, adinas@idea-events.com, office@idea-events.com sau la telefon: 0799.13.12.44.
Despre organizator și co-organizator:
Idea Events este divizia de evenimente a Private Luxury Group. Cu experiență în organizarea de evenimente private pentru clienții săi exclusiviști, în 2016, Idea Events a început organizarea unor serii de evenimente publice generate de cele mai de actualitate subiecte internaționale și naționale. Debutul a fost marcat de o serie de premiere: Idea Events a organizat prima conferință din România dedicată mobilității electrice, a adus pentru prima oară în România un reprezentant Global Reporting Initiative pentru a vorbi despre cele mai noi standarde de raportare non-financiară și i-a avut ca invitați speciali la una dintre conferințe pe arhitecții celei mai sustenabile clădiri de învățământ din Europa. În prezent, Idea Events continuă să își dedice întreaga activitate organizării de evenimente și campanii memorabile, care se diferențiază prin subiectele unice și profesionalismul execuției.

Asociația Together for a Better Tomorrow are ca scop organizarea de acțiuni și proiecte menite să sprijine dezvoltarea durabilă și să încurajeze un stil de viață sustenabil.

 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.