Trenduri noi in materie de jucarii pentru copii

fidget spinnerPoate unii vor parea putin surprinsi, dat fiind faptul ca vom vorbi despre trenduri si pentru categoria de jucarii, de ce nu. Chiar si in acest domeniu exista anumite tendinte, ce poate sa dureze  un intreg sezon sau doar cateva luni.

Cum bine cunoastem cu toti, ca sa dam si cateva exemple, am tot auzit de kendama. Pe scurt, o jucarie ceva mai inedita ce a atras atentia atat celor mici cat si unora dintre adulti. Despre ea, chiar putea spune ca a avut un trend crescator doar o perioada, ca pana ala urma, a trebuit sa fie detronata. Mai nou, noua jucarie fidget spinner se pare ca este in topul preferintelor noastre, uitand de acea kendama, poate ce a ramas in voga doar pentru cei micuti.

Spinnerul ajuns in topul preferintelor noastre

Nu este ceva nou si nici o inventive care sa ne uimeasca, insa datorita simplitatii cat si pretului foarte mic, fidget spinner-ul a urcat rapid in topul preferintelor. Totul a inceput din tara tuturor posibilitatilor, America, acolo de unde obicei astfel de preferinte incep sa prinda acel trend crescator de care vorbeam.

Asemenea unui vechi titirez de care ne mai aducem vag aminte, fidget spinnerul este noua jucarie pe care o invartim. Avand la baza un mecanism pe rulment, cu un corp de obicei circular, poate fi actionat cu un mic impuls, ajutandu-l sa se invarta in continu pana la cateva minute.

Cum este vazuta simpla jucarie de catre adulti?

Dupa cum am precizat ceva mai sus, nu doar cei mici sunt innebuniti dupa un astfel de fidget spinner, ci si unii dintre adulti. Mai precis, acestia vad obiectul ca si o jucarie antistres. Potrivit unor, eliberandu-se pentru doar cateva minute de la acea rutina la birou, se pot detasa, revenind mult mai energizati mai apoi la ceea ce fac.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.