Trei zile cu distractie de groaza la Ploiesti Shopping City: costume fioroase, concursuri si ateliere magice

Halloween-ul, una dintre cele mai asteptate sarbatori de cei mici, va bantui pentru trei zile la Ploiesti Shopping City. Costumele inspaimantatoare, vrajitorii, potiunile magice si atelierele distractive sunt ingredientele unui weekend ingrozitor de distractiv pentru copii.

Cel mai fioros costum, premiat la Ploiesti Shopping City

Vineri seara, cei mici vor fi in centrul atentiei la Ploiesti Shopping City, unde sunt asteptati sa vina costumati pentru a sarbatori cea mai infricosatoare petrecere a anului! Creativitatea le va fi rasplatita si, astfel, cea mai inspirata tinuta de Halloween va fi premiata de catre centrul comercial. Asadar, outfiturile ”de speriat” vor fi vedetele unei seri monstruoase la care castigatorii vor fi recompensati cu surprize teribile.

Concursuri si ateliere artistice pline de magie

Intrecerile interactive si jocurile specifice Halloween-ului vor transforma cele trei zile de petrecere in momente distractive de neuitat. Copiii prezenti vor putea alege dintre: ”Cel mai fioros sunet”, concursul de muscare a marului cu mainile la spate, competitia de mancat biscuiti inveliti in sirop sau melasa, Telefonul fara fir cu soapte infioratoare, Mumia infasurata in hartie si jocul ”Ce incape intr-o valiza?” cu tema de Haloween.

Printre activitatile artistice care vor avea loc se numara confectionarea de monstri, paianjeni, lilieci, papusi ornamentale, postere tematice, decorarea dovlecilor si pictarea de masti infioratoare. Vrajitorul Merlin va fi si el prezent si le va impartasi copiilor din secretele meseriei sale, aratandu-le o parte din trucurile de magie.

Spectacole de Halloween cu muzica si dans

In plus, petrecerea va fi animata si de alte momente speciale. Spectacolele de dans indian si artistic, dar si demonstratiile muzicale la vioara si flaut vor completa cele trei zile ingrozitor de distractive.

Partenerii evenimentelor ce vor avea loc in zona scarilor rulante sunt: Gradinita Angels, Gradinita LudArt, Scoala Lexis, Colegiul de Arta din Ploiesti, Scoala de dans Bailando, Gymboland si Noriel.

Partener media: Radio Prahova

 

Program

Vineri, 31 octombrie

16:00 – 18:00 – Activitati recreative oferite de  Gradinita Angels si Gradinita de Arta Ludart (ateliere distractive: cantece, decoratiuni, colaje si postere tematice de Halloween);

18:00 – Demostratii de dans indian oferite de Gradinita LudArt;

18:30 – 19:30 – Spectacol cu Vrajitorul Merlin.

Sambata, 1 noiembrie

12:00 – 18:00 – Ateliere de creatie oferite de Gradinita LudArt (confectionare de paianjeni, monstri, lilieci, papusi ornamentale, picture de masti) si concurs interactiv ”Cel mai fioros sunet”;

16:00 – Moment artistic oferit de Scoala Lexis (poezii si cantece specifice Halloween-ului);

17:00 – Moment artistic oferit de Colegiul de Arta din Ploiesti (instrumental vioara si flaut).

Duminica, 2 noiembrie

12:00 – 18:00 Ateliere de creatie  impreuna cu Gradinita  de Arta LudArt;

17:00 – Momente artistice oferite de Scoala de Dans Bailando.

—————————————————————————————————————————————————–

Afis_eveniment_de_Halloween_la__Ploiești_Shopping_CityPloiesti Shopping City este primul si cel mai mare centru comercial din judetul Prahova, avand o suprafata inchiriabila de 55,000 m2 si aproximativ 2,000 locuri de parcare. Mall-ul gazduieste cel mai mare cinematograf din afara Bucuresti-ului, dar si peste 100 de magazine, mix-ul de chiriasi incluzand branduri internationale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, Otter, Claire’s, Intersport, Noriel, B&B, Yves Rocher si multe altele. Ploiesti Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania impreuna cu New Europe Property Investments plc (NEPI).

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.