Tratamentul lemnului – o necesitate

Lemnul reprezinta cel mai vechi material de constructii si are numeroase avantaje majore atunci cand vine vorba de case si cabane:

  • Pret scazut
  • Bun izolator termic
  • Usor de prelucrat
  • Este biodegradabil, etc.

Periodic este recomandata aplicarea unor tratamente pe lemnul utilizat la constructii pentru o rezistenta sporita impotriva inamicilor naturali si impotriva incendiilor. Este indicata realizarea unui tratament complex, care sa asigure tratamentul lemnului pentru toti inamicii naturali precum: carii, ciuperci, insecte, mucegaiuri, etc.

Tratamentul lemnului interior nu modifica deloc culoarea lemnului, nu modifica structura fizica a lemnului, nu este toxic pentru om sau pentru animalele domestice, este usor de utilizat si are un pret avantajos.

Tratamentul lemnului aflat la exterior trebuie sa fie foarte eficient si ca tratament de hidrofugare al lemnului. Hidrofugarea lemnului este necesara pentru pastrarea substantelor active in lupta impotriva cariilor, ciupercilor, mucegaiurilor si al insectelor, dar si pentru pastrarea calitatii fizice a lemnului.

Voda Construct – constructor case din lemn va recomanda utilizarea unor tratamente profesionale pentru lemnul utilizat in constructia caselor sau al cabanelor, deoarece acestea sunt foarte importante pentru siguranta voastra!

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.