Tratamentul Intraceuticals – Clinica Dermavision

Iti doresti un ten ca al vedetelor de la Holywood?

Tot ce trebuie sa faci este sa mergi la Clinica Dermavision pentru Tratamentul Intraceuticals. Folosit de Madonna și modelele Victoria’s Secret înainte de marile evenimente, Intraceuticals este un tratament de hidratare în profunzime a tenului prin tehnologia cu oxigen hiperbaric. Tratamentul revolutionar este non-invaziv care hidrateaza tenul din interior si ii confera fermitate, stralucire si suplete. Rezultatele tratamentului sunt asemanatoare cu cele ale unui lifting, eliminand sai diminuand ridurile, in functie de stadiul lor.

Tratamentul Intraceuticals se realizeaza cu ajutorul unui apparat care produce oxygen hiperbar si introduce in straturile profunde ale pielii substante precum acidul hyaluronic, vitamin si antioxidanti. Infuzia de rejuvenare faciala este potrivita pentru orice timp de ten, avand un effect calmant. Dupa tratament, aspectul tenului va fi vizibil imbunatatit.

Putina lume stie ca la Hollywood, tratamentul Intraceuticals este numit “Madonna machine” deoarece Madonna detine cate un apparat in fiecare locuinta a ei si isi realizeaza tratamentul inainte de fiecare concert al ei.

Iti recomandam sa iti imbunatatesti aspectul fizic si sa te simti mai frumoasa in urma tratamentului Intraceuticals. La Clinica Dermavision, medicii specialisti in dermatologie iti vor oferi rezultate vizibile inca de la prima sedinta.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.