Tratamente anticelulitice – Proceduri hardware

Masajul Vacuum impotriva celulitei la salon, este cea mai populara procedura. Astfel de tratamente anticelulitice se realizeaza folosind echipamente speciale.  Specialistul stabileste un program si timpul necesar si incepe tratamentul.

Cu ajutorul metodei Vacuum, sangele este accelerat, grasimile incep sa fie treptat divizate  in componente mici si indepartate din corp. Dupa astfel de proceduri, apar vanatai imense pe piele. Pe pielea intunecata, vanataile sunt mai putin observabile, dar totusi nu ar trebui sa recurgi la astfel de masuri inainte de un eveniment important sau o calatorie de afaceri.

Pulsoterapia cu ultrasunete

Pulsoterapia cu ultrasunete este mai putin dureroasa. In acest caz, fragmentarea grasimilor apare datorita impactului sunetului de inalta frecventa asupra zonelor problematice. Metoda reduce tumefierea si elimina cativa centimetri in 2-3 etape de proceduri.

Miostimularea

Miostimularea afecteaza tesutul muscular, reducandu-l si fortandu-l sa functioneze, dispersand sangele. Se mai numeste si educatie fizica pentru cei lenesi. In functie de pragul de durere al pacientului, cosmetologul va selecta cursul cel mai optim pentru rezultatul final optim.

Masaj manual

Maseurul actioneaza pe zonele afectate, accelerand sangele si incalzind epiderma.

Dupa procedura, procesele metabolice sunt accelerate, iar elasticitatea pielii creste. Cosmetica pentru masaj contine multe uleiuri nutritive cu vitamine si minerale. Datorita incalzirii pielii, ele patrund in straturile cele mai profunde ale acesteia, fiind activate la interior.

Mezoterapia

Mezoterapia, adica injectiile anticelulitice cu complexe speciale de vitamine, este mai putin dureroasa si da intotdeauna un rezultat pozitiv. Cosmetologul utilizeaza o seringa separata sau un dispozitiv cu doze de micro-ace care injecteaza simultan medicamentul sub piele. Se prepara cate un cocktail individual de vitamine pentru fiecare pacient, tinand cont de caracteristicile corpului sau si de bolile asociate. Aceasta abordare asigura un efect de durata asupra procedurii, cu conditia ca pacientul sa mentina rezultatul. Avantajele mezoterapiei sunt urmatoarele: pielea este netezita si capata o culoare sanatoasa; organismul obtine vitamine suplimentare; imbunatateste sanatatea generala a pacientului; rezultat rapid.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.