Transferuri locale Cluj

Esti o persoana ocupata si ai sedinte in diferite parti ale Clujului? Condusul te oboseste? Solutia pentru tine este serviciul de transferuri locale Cluj. Da, exitsa. Acest serviciu a fost introdus de firmele de inchirieri masini si are un real succes. Deplasarile de afaceri sau turistice au devenit o placere. Fara stress in trafic, fara stare de oboseala la volan, serviciul de transferuri locale Cluj iti pun e la dispozitie un autoturism la volanul caruia sta un sofer profesionist.

Raul Turism are o flota de transferuri locale Cluj atent selectionata, adaptata cerintelor clientilor.

  • Clasa Premium: Mercedes E Klasse, BMW seria 5, Audi A6
  • Clasa Regular: VW Passat, Ford Mondeo, VW Jetta, Skoda Rapid, Skoda Octavia, Seat Toledo
  • Clasa Van: autovehicule de 8+1 locuri Renault Trafic, Mercedes Vito, Vw Transporter.

Tarifele pentru inchirierile cu sofer si transferuri sunt personalizate in functie de clasa de autoturisme si distanta parcursa, incluzand combustibilul si taxele aferente transportului. Cel mai important aspect al acestui serviciu fiind confortul pe care ti-l ofera, timpul castigat pe care il poti folosi in scop productiv sau pentru odihna si lipsa stresului din trafic.

Daca vei compara serviciile de transferuri locale si mijloacele de transport in comun, vei gasi singur raspunsul la nevoile tale. Transferurile locale iti ofera flexibilitate, economisesti timp si calatoresti in confort. Avantajele acestui serviciu sunt multe si foarte evidente. De aceea, trebuie sa-l incerci macar o data.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.