Tractari autovehicule si tractari de camioane in judetul Cluj

Pentru ca autovehiculele sau camioanele defecte sau avariate sa fie transportate in deplina siguranta catre un service, este necesar ca tractarea acestora sa se realizeze numai de catre companii specializate, care dispun de utilajele necesare. Compania B&B Tractari Auto colaboreaza cu multe firme de profil din Romania, oferind astfel serviciile solicitate in caz de accident sau pana, interventia facandu-se in cel mai scurt timp posibil si cu cele mai adecvate mijloace.

B&B Tractari Auto ofera, pe raza judetului Cluj, urmatoarele servicii:

  • Tractari auto – Compania B&B Tractari Auto asigura transportul autovehiculului avariat de la locul incidentului catre un service autorizat sau o adresa bine stabilita.
  • Tractari camioane – B&B Tractari Auto ofera servicii de tractari camioane in judetul Cluj, pentru camioane avariate, defecte sau noi, cat si pentru alte autovehiculele grele. Tractarea camioanelor se realizeaza in asa fel incat in cazul in care camionul este incarcat cu marfa, autovehiculul sa se afle in siguranta, reducandu-se astfel pagubele si costurile aduse de diferitele accidente sau probleme.

Fie ca este vorba de tractari auto in Cluj, fie ca este de serviciul de tractare camioane, echipa de interventie B&B va prelua, va incarca, va transporta, respectiv, va descarca si va preda autovehiculul avariat. Aceste operatiuni se vor realiza in deplina siguranta de catre personal profesionist, specializat in transportul de vehicule. Tractarea se realizeaza cu autovehicul specializat in transportul de autovehicule noi, accidentate, avariate mecanic sau cu alte probleme tehnice, la o destinatie bine stabilita.

 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.