Tractari auto Bucuresti – oricand rezolvam nevoile clientilor !

 

Odata cu diversificarea serviciilor si extinderea portofoliului de clienti, am achizitionat noi autospeciale si remorci de transport auto, echipamentele si sistemele au fost modernizate, iar locatiile au fost extinse.

O echipa dinamica caracterizata de profesionalism, disponibilitate spre efort si sacrificiu, perfectionata si antrenata pentru a gasi solutii in cele mai diverse situatii.

Un parc auto foarte diversificat pentru a asigura conditiile tehnice necesare celor mai diverse situatii si nevoi.Fie ca este vorba de servicii de transport persoane, situatii de urgenta – asistenta rutiera, sau tractari-transport marfuri sau utilaje putem asigura cea mai rapida si costeficienta solutie. Parcul de autoutilitare, autocamioane si utilaje specifice asistentei rutiere,tractarilor, de care dispunem poate raspunde oricaror nevoi de la cele mai simple pana la cele mai complexe in conditii costeficiente, la preturi avantajoase:

Intervenim in regim de urgenta pentru situatii neprevazute. Asiguram incarcare si transport de autovehicole avariate sau partial functionale. Serviciile noastre de tractari auto va stau la dispozitie 24 din 24. Transportam autoturisme, autoutilitare, autovehicule de marfa, defecte sau avariate cu platforma in Bucuresti si in tara.

Prin serviciile pe care le ofera Tractari auto Bucuresti doreste sa intampine nevoile clientilor nostrii atat din judet si din impejurimi, astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Firma noastra ofera cele mai bune servicii de transport si tractare de pe teritoriul judetului non-stop in conditii de maxima siguranta, firma avand un dispecerat care comanda si monitorizeaza activitatea firmei.

Tractari auto Bucuresti dispune de  autospecialiale, echipate cu sisteme hidraulice, autospecializata cu macara, atelier mobil care poate efectua si tractare, atelier mobil (echipate corespunzator) care pot remedia micile probleme ivite in trafic. Toata flota din  parcul  auto detine verificari tehnice periodice, licente, copii conforme, rovigniete, asigurari obligatorii pentru autoturismele transportate cat si pe perioada manipularii acestora.

Pe toata durata interventiei vom tine legatura cu dumneavoastra, informandu-va cu privire la procedura de interventie, timpul aproximativ in care echipajul de tractare va ajunge la dumneavoastra, precum si costurile interventiei. Incercam sa avem o politica de preturi avantajoasa cu un raport bun calitate-pret. Pentru tractarile speciale, la autovehiculele avariate grav la sistemul de rulare sau directie, si conditiile dificile de incarcare/descarcare, pretul se calculeaza in functie de situatie, durata si complexitate. Principalele noastre atuuri sunt seriozitate, promptitudine si pret.

Asiguram intreaga gama de servicii tractari auto de care toti avem nevoie atunci cand apar probleme cu autovehiculul vostru. Venim in sprijinul celor care se afla in impas oriunde si oricand, indiferent de conditii sau de probleme. Pe langa tractarea efectiva a vehiculului, companiile de tractare asigura si alte servicii. Daca poti gasi o companie care ofera o gama mai larga de servicii, este recomandat sa o alegi.

Experienta pe care am dobandit-o in domeniul de service auto, ne-a ajutat sa dezvoltam si acest segment nisa al tractarilor auto, oferind servicii unice de tractare auto, asistenta rutiera, depanare la locul interventiei, remorcare autoturism avariat, transport utilaje, motociclete si ambarcatiuni

 

Comentarile sunt inchise