Totul despre Dorian Schwartz

Dorian Schwartz este fondatorul clinicii Romgermed si a reusit in 1999 sa infiinteze una dintre cele mai bune clinici private din Romania. Impreuna cu fratele sau, Dorian Schwartz a reusit sa dezvolte an de an clinica Romgermed si a reusit sa devina astfel un jucator important in domeniul medical.

Datorita investitiilor foarte mari pe care Dorian Schwartz le-a facut, clinica privata Romgermed a reusit sa devina una dintre cele mai bune clinici din Romania. Dorian Sam Schwartz si-a facut studiile in Germania si in SUA. Acesta vrand neaparat sa urmeze o facultate si in Romania, datorita faptului ca va avea o parere extrem de buna despre invatamantul romanesc si de aceea a ales sa urmeze facultatea UMF Carol Davila din Bucuresti. Dupa toti anii petrecuti facultate Dorian Schwartz a facut rezidentiatul la spitalul militar la Sectia de Ginecologie.

Fiind implicat zi de zi in sistemul medical din Romania, Dorian Schwartz si-a dat seama rapid ca sistemul medical Romanesc nu este la standarde europene si astfel s-a hotorat sa infiinteze clinica Romgermed o clinica privata unde ofera servicii de cea mai buna calitate.
De-alungul anilor, Dorian Schwartz alaturi de echipele de medici de la Romgermed au sustinut extrem de multe campanii de ajutorare a persoanelor cu posibilitati reduse.

Dorian Schwartz a reusit sa sustina in facultate ani la rand tineri nevoiasi care erau pasionati de medicina, dar nu aveau banii necesare sa urmeze facultatea de Medicina. Pe langa asta, Dorian Schwartz impreuna cu Romgermed au initiati campania “Conectati la viata”, campanie prin care au oferit asistenta medicala gratuita pentru foarte multe sate izolate geografic si foarte multe campanii de educare a tinerilor din licee, campanii pe tema educatiei sanitare, a eliminarii violentei si a consumului de droguri.

 

Comentarile sunt inchise