Totul despre cabinele de dus din sticla

Amenajarea locuintei este intotdeauna o activitate pentru care oamenii isi dedica intreaga energie pentru a obtine exact ceea ce si-au dorit mereu. Amenajarea trebuie centrata pe functionalitate si design, iar in ceea ce priveste baile, cabinele de dus sunt un element esential. Acestea pot da un plus de eleganta baii si este foarte important sa fie alese cu atentie sporita.

Cabinele de dus din sticla este necesar sa fie in primul rand de calitate superioara si practice. Folosirea uzuala a cabinei de dus accelereaza uzarea ei impreuna cu expunerea continua la apa, motiv pentru care materialele din care ea este realizata trebuie sa fie la standarde inalte de calitate.

Daca inca nu v-ati hotarat pentru ce cabina de dus sa alegeti, Ayanter va prezinta avantajele si dezavantajele unei cabine de dus din sticla.

Avantaje

  • Modul in care sticla securizata este produsa – metoda de realizare consolideaza si ofera o perioada mai lunga de folosire a acesteia. Sticla securizata se caracterizeaza prin rezistenta la tensiuni termice, mecanice si eventuale socuri provocate in timpul dusului.
  • Luminozitatea – este principalul atuu al acestor cabine de dus deoarece datorita panourilor de sticla, luminozitatea este foarte mare. Intreaga baie este mai luminoasa si toata incaperea pare mai spatioasa datorita acestui aspect.
  • Ofera un accent modern si minimalist – eleganta panourilor de sticla schimba intreaga atmosfera a baii si da o senzattie crescuta de confort.

Dezavantaje

  • Intretinerea si curatarea sticlei – trebuie acordata o atentie sporita acestor aspecte datorita folosirii frecvente si a contactului continuu cu apa. Dupa fiecare utilizare a dusului se observa stropi de apa pe sticla, care daca nu sunt curatati imediat, vor deveni greu de curatat ulterior
  • Este transparenta – pentru unele persoane acest lucru ar putea reprezenta un motiv pentru a nu utiliza o astfel de cabina de dus deoarece ii incomodeaza.

Ayanter – Producator usi si ferestre Cluj va sta la dispozitie cu o gama variata de produse pentru decorarea locuintei voastre dupa bunul plac si in functie de propriile nevoi.

Comentarile sunt inchise