Tot ce trebuie sa stii despre terapia vampir (PRP)

terapia vampir cluj

Unul dintre tratamentele de infrumusetare care a cunoscut o popularitate crescuta, in special datorita numarului mare de vedete care au promovat-o, este terapia vampir. Sub denumirea oficiala de PRP (platelet-rich plasma), terapia foloseste sangele propriu pentru a promova functionarea sanatoasa a celulelor.

Ce este terapia vampir?

Terapia vampir este un tratament care implica microneedling (procedura estetica), urmat de aplicarea plasmei sau a PRP-ului in piele. PRP-ul este extras din sange, care este bogat in trombocite care au niveluri extrem de ridicate de factori de crestere. Acestia stimuleaza productia de colagen si elastina si cresc nivelul de hidratare a pielii. Mai mult, infuzeaza pielea cu antioxidanti.

Procedura imbunatateste, de asemenea, si puterea de absorbtie a pielii. In acest fel, pielea poate absorbi mai bine alte produse de ingrijire a pielii.

Ce se intampla in timpul tratamentului?  

Prima etapa in terapia vampir este recoltarea sangelui. Specialistul care se ocupa de aceasta procedura va preleva mai intai sange din corp. Dupa ce trombocitele vor fi extrase din sange, acesta va fi introdus intr-o centrifuga pentru a-i separa straturile si in acest fel va fi extrasa plasma bogata in trombocite.

Ulterior, aceasta va fi aplicata pe pielea ta prin microneedling sau microdermabraziune. Procedura este  nedureroasă si veți simti doar niveluri de disconfort usoare pana la moderate. Totul depinde de nivelurile tale de toleranta la durere.

Beneficiile terapiei vampir

Popularitatea acestui tip de tratament nu a crescut doar datorita vedetelor care au apelat la ea, ci si datorita beneficiilor sale. Printre cele mai cunoscute dintre ele se numara imbunatatirea aspectului ridurilor, a liniilor fine, dar si a textura pielii. Un alt avantaj al acestui tratament este ca dimensiunea porilor pielii este redusa, iar aspectului de cicatrici acneice este ameliorat. Nu in ultimul rand, pielea capata o stralucire tinereasca.

Terapia vampir (PRP) se realizeaza si la Clinica Novia Estetica din Cluj-Napoca, unde specialistii in domeniu efectueaza proceduri de acest tip la tarife avantajoase. In cadrul tratamentului de acest tip, sunt recomandate aproximativ 5 sedinte.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.