Top 4 tratamente non-invazive pentru remodelare corporala Cluj

Remodelarea corporala se refera in principal la totalitatea procedurilor prin care celulita si tesutul adipos este eliminat, iar pielea este tonifiata. Pe de-o parte, aceasta se poate realiza prin sport si prin mentinerea unei diete echilibrate. Pe de alta parte, rezultatele intr-o perioada mai scurta de timp se pot observa prin apelarea la anumite proceduri disponibile in clinici de estetica.

Iata care sunt 4 dintre cele mai eficente tratamente pentru remodelare corporala in Cluj.

  1. Criolipoliza

Criolipoliza este o metoda nedureroasa ce vine ca o alternativa non-invaziva la liposuctie.

Aceasta procedura se adreseaza in special persoanelor care vor sa subtieze cativa centimetri din zone ale corpului precum abdomen, solduri, coapse, fese sau brate. Mai mult, pielea nu este lezata deoarece tratamentul este aplicat numai la nivelul stratului de grasime.

Unul dintre avantajele acestei proceduri consta in faptul ca grasimea este inghetata la o temperatură mult mai ridicată decat a restului de tesuturi. Utilizarea la nivelul corpului a unei temperaturi scazute asigure o reintinerire metabolica accelerata intrucat terapiile prin frig reduc efectele negative ale imbatranirii celulare.

In cazul acestei proceduri, rezultatele sunt vizibile din ziua a 15-a de tratament, iar efectele maxime pot fi observabile in urma unor sedinte la 45-90 zile.

Echipamentul COOLTECH utilizeaza o temperatura de -8 grade C cu rezultate remarcabile. Celulele adipoase distruse din zona tratata nu se mai refac. Practic, prin intermediul acestei proceduri se elimina pernitele de grasime care nu dispar nici prin sport, nici prin dieta.

remodelare corporala cluj

 

  1. VelaShape II

Tratamentul VelaShape II se adreseaza in primul rand celor care doresc sa reduca circumferinta si sa combata celulita. Aparatul combină in principal 4 proceduri de remodelare: radiofrecventainfrarosumasaj si vacuum. Primele doua incalzesc tesutul afectat de celulita si au rolul de a forma colagen nou. Vacuumul si masajul cresc circulatia sangvina, ceea ce duce in final la intensificarea metabolismului celulelor de grasime.

Dupa minimum 5 sedinte textura pielii se imbunatateste cu pana la 60%, iar celulita se reduce vizibil.

 

  1. Masajul corporal

O alta metoda non-invaziva care contribuie in principal la reducerea celulitei este masajul corporal. Prin manevre terapeutice speciale, specialistii utilizeaza acest tip de masaj pentru a activa circulatia sangvina. In acest fel, stratul de grasime se reduce treptat, iar elasticitatea pielii este imbunatatita.

Desi efectele asupra pielii pot fi observate dupa primele sedinte, pentru ca rezultatele sa fie mentinute pe termen lung sunt necesare sedinte la intervale regulate de timp.

 

  1. Termocuverta

Un alt tratament folosit pentru remodelarea corporala este termocuverta, cunoscuta si ca terapia prin caldura. Caldura degajata genereaza dilatarea vaselor de sange, iar in acest fel circulatia sangelui este imbunatatita. Aplicarea acestei proceduri contribuie la tonifierea musculaturii, iar utilizarea pe termen lung duce la elasticizarea si reintinerirea pielii.

Daca doresti sa apelezi la unul din tratamentele de remodelare corporala Cluj prezentate mai sus, clinica Novia Estetica te asteapta sa faci o programare pentru a-ti pregati corpul pentru sezonul cald.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.