Top 3 uleiuri naturale pentru ten

Top 3 uleiuri naturale pentru ten excelente pentru a fi folosite in fiecare zi

 

Industria cosmetica a acceptat in sfarsit dorinta femeilor de a se intoarce la tot ceea ce are de oferit natura. In ultimii ani, industria cosmetica concureaza cu natura cu produse sintetice care se bazeaza tot mai mult pe eficienta produselor naturale. Si au efect, dar nu le vor putea intrece niciodata pe cele care sunt in proportie completa naturale.

Uleiuri naturale- argan si migdale

Din experienta noastra, a echipei Comori Marocane putem sa va prezentam care sunt cele mai bune uleiuri naturale pentru ten pe care le puteti utiliza in rutina de ingrijire zilnica si cum puteti sa beneficiati de o piele mult mai sanatoasa dar si cat mai lipsita de probleme.

ueli de argan bio

Ulei de argan

 

Uleiul de argan reprezinta una dintre cele mai eficiente tratamente pentru tenul care este supus in fiecare zi la factorii externi nocivi precum umezeala, stresul, clorul din apa piscinelor, apa marii, soarele deosebit de puternic, poluare sau praf. Uleiul de argan se obtine din arborele de argan si este folosit de secole intregi de femeile de pretutindeni pentru a se ingriji.

Uleiul de argan cosmetic are numeroase proprietati benefice pentru tenul sensibil si odata ca l-ati inclus in rutina de ingrijire zilnica nu veti mai avea probleme.

Uleiul de argan bio nu numai ca este un tratament eficient pentru ca este usor asimilat de corp, dar este si un produse ieftin, raportat la proprietatile sale.

 

Produse cosmetice si de ingrijire din ulei de catina

 

Aplicat cu regularitate pe ten si corp uleiul de catina mentine functiile celulor cutanate, le stimuleaza regenerarea si asigura mentinerea echilibrului hidrolipoproteic. Antioxidantii pe care le contine uleiul de catina ajuta la combaterea ridurilor, uscaciunea si alte simptome specifice ale imbatranirii pielii sau cele specifice unui ten neingrijit. Daca este aplicat extern, uleiul de catina ajuta la regenerarea si hidratarea tenului, astfel ca este un tip de ulei foarte bun a fi utilizat in orice moment.

ulei de ricin

Ulei de ricin

 

Avand in vedere cat de multe proprietati benefice prezinta, uleiul de ricin este un bun tratament cosmetic nu numai pentru ten dar si pentru gene si sprancene. In momentul in care este inclus in rutina de ingrijire zilnica, uleiul de ricin are puterea de a intari sanatatea tenului si ii confera stralucire.

In cosmetica uleiul de ricin este un ingredient de referinta si se utilizeaza cu multa incredere in toate produsele cosmetice pe care le puteti gasi pe piata.

Uleiurile naturale au fiecare beneficii proprii si pot sa ofere multe avantaje. Insa, pentru a fi eficiente este recomandat sa le utilizati in conformitate cu necesitatile dumneavoastra si in cantitati suficiente pentru a remedia problemele cu care va confruntati. Rezultatele le veti putea vedea chiar si dupa o singura utilizare intrucat tenul va fi mult mai stralucitor si va avea un aspect mult mai sanatos. Daca folositi uleiuri naturale pentru a trata niste probleme mai serioase atunci va fi necesar sa treaca un timp pentru a putea sa se remedieze problema cu care va confruntati.

Indiferent de scopul pentru care alegeti uleiuri naturale, veti putea sa beneficiati de o serie de proprietati extrem de bune pentru dumneavoastra. Si, daca inlocuiti produsele cosmetice obisnuite cu cele naturale veti avea mult mai multe de castigat. Produsele noastre, Comori Marocane (biocosmeticemaroc.ro), sunt 100% naturale (certificate) si sunt comercializate la pret de importator.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.