Top 3 noi jocuri Xbox One pe care sa nu le ratezi in octombrie

jocuri xbox one octombrie

Luna octombrie vine cu cateva dintre cele mai asteptate jocuri ale anului. De la shootere la jocuri de wresling, iata top 3 jocuri care se vor lansa in aceasta luna:

1. Destiny 2: Shadowkeep

Programat sa fie lansat chiar la inceputul lunii, dupa ce data initiala de lansare – 17 septembrie –  a fost amanata, Destiny 2: Shadowkeep este cea de-a patra extindere a celebrului joc de tip Shooter, Destiny 2. Ceea ce aduce nou aceasta versiune este o noua campanie, ce include o noua locatie pe Luna, care ofera spatii si misiuni unice.

De asemenea, in cadrul jocului, va fi inclusa o noua incursiune, numita Garden Of Salvation. In plus, fiind o noua extindere, vor fi disponibile si noi arme si armuri cu avantaje unice, printre cele mai bune echipamente din joc.

2. Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint

Dezvoltat de cei de la Ubisoft, Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint este un shooter de tip militar, plasat intr-o lume diversa, ostila si misterioasa, pe o insula fictiva din Oceanul Pacific, numita Auroa. Jocul este jucat din perspectiva unei a treia persoane si ofera posibiliatea unei perspective a primei persoane pentru a tinti cu arma.

Jucatorii preiau rolul locotenent-colonelului Anthony „Nomad” Perryman, membru al companiei Delta, primul batalion, al 5-lea grup al Fortelor Speciale, cunoscut si sub numele de „Fantome”, o unitate fictiva de operatiuni de elita a armatei Statelor Unite ale Americii in cadrul comunului Comandamentul operatiunilor speciale. Aceste va fi insarcinat sa investigheze zvonurile tulburatoare referitoare la tehnologia Skell.

3. WWE 2K20

Urmand sa fie lansat aproape de finalul lunii, WWE 2K20 este un joc video de lupta profesionista, ce va prezenta imbunatatiri in aceasta versiune, fiind al 21-lea din serie. Printre elementele de noutate se numara faptul ca este primul joc din seria 2K care prezinta o vedeta feminina pe coperta jocului.

WWE 2K20 va avea, de asemenea, cea mai recenta lista de WWE și NXT Superstars and Legends si noi controale simplificate pentru o experienta de joc mai distractiva si mai lina. In plus, va include un nou mod de expunere de 2K, axat pe povestea celor patru calareti /evoluția femeilor si intoarcerea celor 2K Towers. Va dispune, in plus, de un MyCAREER cu totul nou, care contine personaje atat masculine, cat si feminine, precum si meciuri de echipa cu etichete mixte.

Toate aceste jocuri Xbox one, precum si altele pentru diferite tipuri de console sau pentru PC pot fi gasite in magazinul online Ventum Games. Poti alege sa le precomanzi pentru a fi sigur ca esti printre primii care se va bucura de cele mai noi jocuri sau le poti comanda simplu si usor pe cele deja lansate.

 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.