Top 3 jocuri Xbox One in 2019 – Ventum Games

De la lansarea sa in 2013, Xbox One a cunoscut o popularitate crescuta, fiind superior din punct de vedere grafic, dar si ca putere de procesare fata de predecesorul sau, Xbox 360. Odata cu aparitia consolei, si jocurile pentru aceasta s-au diversificat treptat, de la cele de actiune, pana la cele de aventura, shootere sau fighting.

Mai jos iti oferim o lista cu top 3 jocuri Xbox One in 2019 pe care trebuie sa le incerci.

jocuri xbox one1. Mortal Kombat 11

Pentru fanii seriei de jocului de lupte, cei de la Warner Bros Games au lansat la sfarsitul lui aprilie Mortal Kombat 11 Premium Edition. Noul joc introduce un sistem variat de personalizare a caracterelor pentru a crea cei mai buni jucatori. Fieacare personaj are un set initial de echipamente, arme si miscari, care pot fi personalizate dupa bunul plac, in acest fel jucatorii avand o autonomie mult mai mare.

In ceea ce priveste grafica, noul motor grafic vine cu o imbunatatire semnificativa, iar actiunea se desfasoara mai rapid. La fel ca in versiunile anterioare, exista un modul de poveste cinematografic, plusand la partea de vizual. Toate aceste caracteristici il fac unul dintre cele mai bune jocuri Mortal Kombat din ultimii ani.

2. Tom Clancy’s The Division 2

Tom Clancy’s Division 2 este un joc  de actiune de tip role-playing  lansat de Ubisoft la data de 15.03.2019. Actiunea are loc in Washington DC, la sapte luni de la aparitia virusului mortal din New York.

Jucatorii sunt echipati cu diferite arme de foc, inclusiv pusti de asalt sau pusti de lunetist, explozibil sau grenade, acestea fiind clasificate in diferite grade si raritati. Pe masura ce jucatorii isi completeaza misiunuile, au posibilitatea de a castiga puncte de experienta. Mai mult, acestia se pot alatura unui clan (de cel mult 50 de jucatori), actiunile membrilor contribuind la cresterea punctelor de experienta.

3. Red Dead Redemption 2

Dezvoltat de catre creatorii Grand Theft Auto V si Red Dead RedemptionRed Dead Redemption 2  este un joc de tip shooter ce prezinta o poveste de viata epica din inima Americii. Lumea vasta si plina de atmosfera a jocului va pune bazele unei noi experiente online.

Jocul include atat componente single-player, cat si componente multiplayer online. Jucatorul il controleaza pe seful Arthur Morgan, membru al gangului Van Der Linde, in timp ce el completeaza numeroase misiuni pentru a progresa prin poveste. In afara misiunilor, jucatorul se poate angaja in lupta cu dusmani care utilizeaza arme de foc sau explozivi.  Spre deosebire de jocul anterior, jucatorului i se acorda capacitatea de ea inota.

Toate aceste jocuri pentru Xbox One 2019, dar si altele pentru PC, PS4, PS3, WII sau Nintendo, precum si console sau accesorii pentru gaming le poti gasi in magazinul online Ventum Games.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.