Top 10 cele mai asteptate jocuri PC in 2020

jocuri pc2019 a fost un an cu o multitudine de jocuri importante lansate, pe o varietate de platforme. 2020 vine si el cu o serie de titluri exceptionale inca din primele luni ale anului. 

Iata o lista cu top 10 cele mai asteptate jocuri PC ale noului an:

2. Resident Evil 3  joc horror de supravietuire, un remake al lui Resident Evil 3: Nemesis din 1999. Este programat pentru lansare pe 3 aprilie 2020. 

3. Cyberpunk 2077 – adaptat din franciza Cyberpunk, are loc in Night City, o lume deschisa cu șase regiuni distincte. Jucatorii isi asumă rolul mercenarului personalizabil V, cu abilitati in hacking si masini, cu un arsenal de arme.

4. Dying Light 2 –  joc de actiune, continuarea lui Dying Light din 2015.

5. Empire of Sin – real-time simulation game, ce urmeaza sa fie lansat in prima parte a anului. Jucatorul isi foloseste seful pentru a controla actiunile subaltenilor pentru a prelua afacerile adversarilor si a recruta noi membri in cauza lor, aparandu-si in acelasi timp propriul imperiu de ceilalti sefi.

6. Twin Mirror joc de aventura, jucat din perspectiva unei a treia persoane.

7. Little Nightmares 2 – joc de aventura de tip horrror, o continuare a primului joc, care are loc dupa sase scapari din Maw.

8. Death Stranding – joc de actiune ce a fost lansat deja pentru Playstation, iar in acest an urmeaza sa fie lansat si pentru PC.

9. Watch Dogs: Legion – joc de actiune-aventura dezvoltat de Ubisoft, plasat intr-o reprezentare fictiva a Londrei, conceputa ca o lume deschisa.

10. Halo Infinite – joc de tipul first-person shooter,  a sasea intrare principala a seriei Halo.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.