Tipuri si stiluri de seminee

Fie ca este un semineu clasic sau modern, deschis sau inchis, pe lemne sau pe gaz, el este foarte indragit de majoritatea persoanelor si este dorit in multe locuinte. In sezonul rece, semineul devine inima incaperii in care se afla, gratie caldurii pe care o emana si a atmosferei placute pe care o creeaza.

Inainte de a achizitiona un semineu, este bine sa studiati si sa va hotarati asupra laturii estetice pe care doriti ca el sa o aiba. Pe piata exista diverse stiluri de seminee, insa 3 dintre acestea sunt principale:

Seminee rustice

Se amplaseaza frecvent in locuintele cu interior rustic si fiind construite cu spatele la zid, ele se continua in inaltime cu o grinda solida care pune in valoare caminul si da o nota de mister intregului ansamblu. De cele mai multe ori, aceste seminee au hote de dimensiuni considerabile, in functie de tipul de casa.

Seminee clasice

Se caracterizeaza prin delicatetea elementelor decorative si cu o bogatie in decoratiuni si ornamente. Aceste seminee pun foarte frumos in valoare ornamentele si decoratiunile precum blazoanele sau coloanele. Camera focului specifica acestor seminee si-a redus odata cu trecerea timpului dimensiunile, dand astfel un aer mai sobru semineului.

Seminee moderne

Se caracterizeaza prin simplitatea si puritatea formei, ele adaptandu-se perferct interioarelor contemporane. Ele au culori si forme originale, un aspect minimalist si sunt din ce in ce mai raspandite.

In cazul in care nu reusiti sa va decideti asupra unui tip de semineu, va puteti da frau liber imaginatiei si sa proiectati singuri semineul visurilor voastre, care sa corespunda in totalitate cu dorintele voastre. KaminHorn va sta la dispozitie cu o gama variata de focare seminee, sobe pe lemne, cosuri de fum si alte produse de calitate superioara si preturi de nerefuzat!

Comentarile sunt inchise