Tipuri de polizoare pneumatice – Eximod Pneumatic Expert

polizoare pneumaticePolizoarele pneumatice sunt unele dintre cele mai des intrebuintate scule pneumatice datorita aplicabilitatii lor in diverse procese de productie, prezente in numeroase industrii  precum: in turnatorii, in matriterii, in industria constructiilor de masini, constructia de componente din otel, in industria producatoare de incaltaminte etc. Principalele aplicatii in care se folosesc polizoare sunt cele de taiat, cu ajutorul discurilor de taiat, cele de polizat, cu ajutorul diferitelor tipuri de consumabile (discuri de polizat, pietre de polizat, freze cu carbura metalica), cele de curatat (rugina, stropi de sudura etc.) si cele de nivelat sau indreptat suprafetele de lucru.

In functie de forma si sistemul de prindere al consumabilelor cu care pot fi folosite, polizoarele pneumatice se impart in mai multe categorii:

polizoare pneumatice unghiulare, care se pot utiliza cu discuri de taiat sau polizat cu diametru de 115, 125, 180 si 230 mm. Acestea pot fi conventionale, cu motor cu lamele sau pot fi cu motor cu turbina, mai puternic si mai performant.

polizoare drepte, care se folosesc impreuna cu discuri de polizat, cu diametru de la 75/80 mm la 230 mm.

polizoare drepte cu penseta, cunoscute si sub numele de biaxuri – unele dintre cele mai des utilizate polizoare pneumatice. Acestea sunt de puteri si dimensiuni diferite. In functie de dimensiuni difera si penseta cu care sunt echipate, cele mai des utilizate fiind cele cu penseta de 6 mm.

mini polizoare unghiulare cu penseta, ce pot fi utilizate cu o diversitate de accesorii pentru operatii de polizat sau slefuit

polizoare prevazute cu mandrina rapida, mandrina hexagon sau sistem de prindere pentru discuri de cauciuc.

Compania Eximod Pneumatic Expert pune la dispozitie nu doar scule pneumatice, echipamente hidaraulice si scule electrice, ci si o gama diversificata de polizoare pneumatice de diferite tipuri si pentru diverse intrebuintari, astfel incat sa utilizati doar produse de calitate superioara. Eximod va ofera polizoare pneumatice unghiulare, verticale sau drepte si polizoare polizoare cu penseta, polizoare pentru indepartat adezivi sau etichete, de la producatori de renume international precum Rodcraft, Ober, Dynabrade, Yokota sau Toku.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.