ThinkX lansează FOOD24

BucureÅŸti
17.12.2013

Compania de software ThinkX Incubator lanseaza miercuri, 18.12.2013, o nouă platformă de comenzi online pentru terminale mobile. FOOD24 va facilita accesul utilizatorilor la produsele unei largi game de restaurante cu livrare la domiciliu.

FOOD24, aplicaţie pentru terminale Android sau iPhone, se adresează utilizatorilor dinamici, care nu doresc să-şi piardă timpul căutând online un restaurant cu livrare în zona în care se află, care vor să evite discuţiile interminabile la telefon cu operatorul care preia comanda, şi care preferă livrarea rapidă şi fără bătai de cap a mâncării preferate.

Motto-ul FOOD24, “Alege. Comandă. Mănâncă”, subliniază încă o dată simplitatea procesului prin care utilizatorul ajunge la rezultatul dorit. Aplicaţia listează restaurantele care livrează în zona în care se află utilizatorul. Ajunge să-ţi alegi tipul de bucătarie preferată, să consulţi meniul restaurantului ales şi să plasezi comanda. FOOD24 se va ocupa de urmărirea comenzii până la livrarea ei.

Pentru că ne place să fim de ajutor, oferim utilizatorului de la început o listă de recomandări, potrivită segmentului temporal în care se face comanda. Astfel veţi ajunge mai repede la meniul ideal şi mâncarea va ajunge mai repede la dumneavoastră. Pentru mai multe detalii vă invităm să vizitaţi situl FOOD24.ro.

 

ThinkX, The Software Incubator, este o firmă unde creăm valori pentru platformele digitale prin construirea de solutii eficiente şi experienţe convingătoare. Avem idei, creăm concepte atenţi la fiecare detaliu, implementăm soluţii folosind experienţa acumulată în ani pentru a genera aplicatii inteligente, simple şi utile.

Persoana de contact:

Natalia Lepădatu,
Business Development Director
natalia.lepadatu@thinkx.ro

ThinkX Incubator
www.thinkx.ro

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.