Teren de vanzare in Bucuresti prin intermediul Regatta

Teren de vanzare in Bucuresti prin intermediul RegattaSite-ul agentiei imobiliare Regatta afiseaza oferte avantajoase la categoria vanzarilor de terenuri, domeniu in continua expansiune datorata interesului crescut pentru diverse investitii. Astfel, numeroase companii se afla in cautarea unui teren de vanzare in Bucuresti, in vederea dezvoltarii unor supermarket-uri sau a altor investitii deosebit de profitabile.

Cu preponderenta pentru Bucuresti si zonele din Ilfov, consultantii imobiliari au selectat cu profesionalism oferte de terenuri scoase la vanzare, pentru a le prezenta clientilor companiei Regatta. Terenurile cu destinatii rezidentiale sau comerciale sunt mai scumpe, dar preturile sunt perfect justificate prin locatia suprafetei respective, potrivita cu scopul pentru care compania respectiva doreste sa achzitioneze aceste bunuri imobiliare.

Agentii companiei Regatta isi vor pune experienta si profesionalismul in slujba clientilor acestei companii de top, aflati in cautarea unui teren de vanzare in regiuni din Bucuresti care pot aduce un profit considerabil.

Teren de vanzare in Bucuresti de la Regatta

Specialistii acestei companii imobiliare performante au constatat o crestere considerabila a vanzarilor de terenuri industriale in Bucuresti si in zonele invecinate, iar companiile interesate de o astfel de investitie au acum ocazia de a cumpara un teren de vanzare in Bucuresti in zone de interes ale capitalei.

In jur de 260 de oferte au fost inregistrate in cadrul paginii web a agentiei Regatta, referitor la terenurile de vanzare disponibile in Bucuresti sau Ilfov. Una dintre cele mai scumpe proprietati de acest tip este un teren din zona Colentina, avand suprafata de 81528 mp, care costa 25000000 euro. Un aspect deosebit de important legat de achizitionarea unui teren din Bucuresti se refera la utilitatile si facilitatile de acces pe care le ofera respectiva proprietate. In cazul acestui teren, cumparatorii vor beneficia de toate utilitatile necesare, respectiva proprietate avand reglementari conform PUG care incadraza proprietatea in zona mixta M.

Pretul unui teren de vanzare situat intr-o zona ultracentrala de pe Calea Victoriei este de 3320000 euro, pentru o suprafata de 1783 mp, iar o alta suprafata de vanzare costa 5000000 euro, avand 7036 mp. Aesta este cazul unui teren de vanzare in Bucuresti situat in apropiere de Piata Unirii, zona care prezinta un interes deosebit pentru investitori.

Un alt teren scos la vanzare se afla in imediata apropiere a parcului Herastrau si a Cartierului Francez, oferind acces usor la puncte de interes de genul ambasadelor sau al sediilor moderne de birouri.

In ceea ce priveste vanzarile de terenuri in Bucuresti, specialistii Regatta au constatat un trend crescator si au selectat un numar considerabil de proprietati situate in zonele de interes ale capitalei.

Comentarile sunt inchise