Tendinte la moda pentru barbati in 2018

Barbatii moderni urmeaza moda la fel de strans ca femeile. La urma urmei, un aspect elegant si bine ingrijit corespunde intotdeauna unei persoane respectabile si increzatoare. Prin urmare, reprezentantii sexul mai puternic selecteaza foarte atent gama de incaltaminte piele, care trebuie sa fie confortabila, de calitate si in acelasi timp la moda. Pentru a crea o imagine atragatoare, trebuie sa cunosti tendintele de baza ale modei barbatilor si sa poti alege incaltamintea care sa sublinieze in mod favorabil individualitatea proprietarului.

incaltaminte barbati din piele naturala

Pune accentul pe confort

In sezonul 2018, accentul se pune pe practicitate si confort. Designerii ofera solutii originale pentru incaltamintea pentru barbati, care va multumi atat pe conservatorii stilului clasic, cat si pe fanii stilului modern cotidian. Incaltamintea din piele la  moda pentru barbati, permite fiecarui membru al sexului puternic sa arate perfect in orice situatie. Exoticul inseamna ca pielea este naturala si a unor reptile complet unice. Insa pantofii nu trebuie  sa aiba pielea standard, neteda, textura sau culoarea, unica, ci speciala, cu insertii pe piele naturala.

De exemplu, pot fi pantofi cu insertii subcutanate. Sau violet luminos. Sau cu o combinatie neobisnuita de texturi – neteda, stratificata, plina. Originalitatea este acum la moda, si pantofii cu  elementele de baza, in noul sezon sunt un subiect extrem.

La moda in 2018, sunt si pantofi in stilul pentru barca. O caracteristica distinctiva a acestor pantofi este o talpa groasa, cauciucata, intotdeauna alba, pentru a nu strica puntea iahtului. Suprafata poate fi facuta din orice material: de la panza la piele naturala.

Usori si la moda

Flip flops minimaliste pot fi purtate chiar si in oras. Dar, desigur, numai in combinatie cu haine in stil plaja similara. Acesti pantofi sunt o ruda a flip flops, insa, doar mai confortabili si mai putin pentru plaja. Unii tipi reusesc sa combine sandale chiar si cu costume. Insa,  blugii sau pantalonii scurti, vor fi in continuare cea mai buna optiune.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.